Spaniolii l-au prins pe "unul dintre cei mai periculoși pedofili"! Este vorba despre un român

Barbatul, tata a doi copii, a violat 5 minore, a filmat atacurile si apoi le-a distribuit altor mii de pedofili in mediul online. Politistii spanioli sustin ca romanul este cel mai periculos pedofil arestat in ultimii ani pe teritoriul Spaniei.

Spaniolii l-au prins pe "unul dintre cei mai periculoși pedofili"! Este vorba despre un român

Un roman in varsta de 46 ani a fost arestat in Spania, fiind considerat unul dintre cei mai periculosi pedofili reinuti aici in ultimii ani. Barbatul, tata a doi copii, a violat 5 minore, a filmat atacurile si apoi le-a distribuit altor mii de pedofili in mediul online.

Potrivit ABC Spain, romanul a fost arestat in sudul Madridului, fiind acuzat ca a violat cel putin 5 fete cu varste cuprinse intre 5 si 7 ani, le-a filmat inaintea si in timpul atacurilor, iar apoi a distribuit filmarile pe un site dedicat pedofililor. Politistii spanioli sustin ca romanul este cel mai periculos pedofil arestat in ultimii ani pe teritoriul Spaniei.

Agentii de la Protectia Copilului din Spania au analizat mai multe filmari din baza de date ICSE (International Child Sexual Exploitation/ Exploatarea sexuala a copiilor), care este administrata de Interpol. Si-au dat seama ca unele au fost realizate in Spania, datorita unor obiecte din incaperea in care s-a filmat.

"Nu au fost evidente (obiectele - n.red.), dar au fost suficiente incat sa credem ca abuzurile din acea filmare s-au petrecut in Spania", a explicat unul dintre agenti.

Odata ce si-au dat seama ca filmarile au fost realizate in sudul Madridului, politistii s-au impartit in doua echipe: una care sa il captureze pe barbat, iar una care sa gaseasca victimele.

Filmarile pareau sa fie realizate intr-un atelier mecanic, asa ca politistii au inceput de aici si au verificat fiecare atelier din zona. In unul din ele au recunoscut decorul din fundal, asa ca si-au dat seama ca acel atelier este scena ororilor.

Au inceput sa fileze atelierul, iar in timpul primei nopti politistii au vazut un barbat parasind locatia si si-au dat seama ca el este autorul atacurilor datorita unui tatuaj. In filmarile mentionate erau vizibile mainile faptasului, iar tatuajul a putut fi observat cu usurinta. A doua zi, barbatul a fost arestat in timp ce pleca la serviciu.

Dupa ce au identificat si victimele, politistii au stat de vorba cu parintii lor, iar acestia au explicat cum a reusit romanul sa le castige increderea minorelor. Dupa ce isi alegea victima, romanul se imprietenea cu parintii lor si stabilea intalniri de joaca intre victime si proprii lui copii.

"Ne-am lasat fetita sa se joace cu fiul lui", au explicat unii parinti, in timp ce altii au povestit ca i-au permis sa stea la ei acasa pentru ca nevasta lui l-a dat afara din casa si "nu avea unde sa mearga".

Barbatul are doi copii, o fata de 18 ani si un baiat in varsta de 10 ani. (Ziare.com)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
739

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
241

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
196

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...