Soția, menajera și șoferul botoșăneanului Vasile Turcu, audiați de polițiști: Ce scria în biletul de adio

Soția, menajera și șoferul botoșăneanului Vasile Turcu, audiați de polițiști: Ce scria în biletul de adio

 Vasile Turcu  Foto: Hepta.ro

Sotia, menajera si soferul lui Vasile Turcu au fost audiati de politisti in dosarul deschis dupa tentativa de sinucidere a omului de afaceri.

Omul de afaceri a lasat un bilet de adio, in care a mentionat ca problemele financiare pe care le are sunt insuportabile pentru el, au precizat sursele News.ro.

Starea lui Vasile Turcu este in continuare critica, el fiind internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca, unde este monitorizat in permanenta.

Omul de afaceri Vasile Turcu a ajuns, miercuri, in stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat, starea lui ramanand, insa, critica, au declarat, pentru News.ro, surse din apropierea familiei.

Surse judiciare au precizat ca Vasile Turcu a fost gasit de catre o persoana din familia sa, dupa ce a incercat sa se spanzure.

"Politia a fost sesizata cu privire la un barbat care ar fi avut o tentativa de suicid. Acesta a fost preluat de catre un echipaj de salvare si transportat la spital. In acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti, Serviciul Omoruri efectueaza cercetari in vederea stabilirii conditiilor in care s-a produs evenimentul", a precizat Politia Capitalei.

In varsta de 62 de ani, originar din Botoșani, Vasile Turcu este patronul grupului Romconstruct, care a obtinut mai multe contracte cu statul, printre care cele pentru renovarea cladirii Operei Nationale din Bucuresti, a Muzeului National de Istorie a Romanilor si a Arcului de Triumf.

In noiembrie 2008, Turcu a fost audiat de DNA in legatura cu renovarea Operei Nationale.

Vasile Turcu a fost actionar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti intre 2004 si 2011. El s-a retras de la clubul dinamovist vanzandu-i actiunile lui Nicolae Badea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...