Soţi de 90 de ani, atacaţi în casă în toiul nopţii! Au fost bătuţi şi lăsaţi fără bani!
BOTOSANI

Doi soţi din oraşul Flămânzi au trecut prin clipe de coşmar în noaptea de marţi spre miercuri, fiind atacaţi în propria casă de doi indivizi care, după ce i-au bătut, le-au luat şi banii pe care îi aveau.

Soţi de 90 de ani, atacaţi în casă în toiul nopţii! Au fost bătuţi şi lăsaţi fără bani!

În toiul nopţii cei doi soţi de 90, respectiv 91 de ani, s-au trezit cu cei doi tineri în casă care i-au ameninţat şi le-au cerut banii. Când au văzut că bătrânii se împotrivesc, cei doi indivizi i-au luat la bătaie.

În ciuda vârstei înaintate, bărbatul a încercat să îi ţină piept unuia dintre atacatori dar a fost tăiat după ce un geam s-a spart. După ce i-au lăsat pe cei doi soţi fără puteri, indivizii le-au furat 1.900 de lei şi s-au făcut nevăzuţi.

La lumina zilei, bătrânii au povestit ce au păţit, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, fiind totodată anunţată şi poliţia.

Oamenii legii i-au identificat pe cei doi atacatori, fiind vorba de George B., de 16 ani, din Flămânzi, şi Constantin N., de 19 ani, din Frumuşica. Indivizii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de tâlhărie, iar în cursul zilei de joi vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

astăzi, 17:03
218

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

astăzi, 16:11
117

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

astăzi, 15:31
196

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...