Soţi de 90 de ani, atacaţi în casă în toiul nopţii! Au fost bătuţi şi lăsaţi fără bani!
BOTOSANI

Doi soţi din oraşul Flămânzi au trecut prin clipe de coşmar în noaptea de marţi spre miercuri, fiind atacaţi în propria casă de doi indivizi care, după ce i-au bătut, le-au luat şi banii pe care îi aveau.

Soţi de 90 de ani, atacaţi în casă în toiul nopţii! Au fost bătuţi şi lăsaţi fără bani!

În toiul nopţii cei doi soţi de 90, respectiv 91 de ani, s-au trezit cu cei doi tineri în casă care i-au ameninţat şi le-au cerut banii. Când au văzut că bătrânii se împotrivesc, cei doi indivizi i-au luat la bătaie.

În ciuda vârstei înaintate, bărbatul a încercat să îi ţină piept unuia dintre atacatori dar a fost tăiat după ce un geam s-a spart. După ce i-au lăsat pe cei doi soţi fără puteri, indivizii le-au furat 1.900 de lei şi s-au făcut nevăzuţi.

La lumina zilei, bătrânii au povestit ce au păţit, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, fiind totodată anunţată şi poliţia.

Oamenii legii i-au identificat pe cei doi atacatori, fiind vorba de George B., de 16 ani, din Flămânzi, şi Constantin N., de 19 ani, din Frumuşica. Indivizii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de tâlhărie, iar în cursul zilei de joi vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat - Răzvan Rotaru: "România și Croația trebuie să coopereze în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019-2020 pentru consolidarea coeziunii în regiune"

astăzi, 12:28
20

Deputatul PSD face parte din delegația comisiei de politică externă a Parlamentului României care se întâlnește cu viceprim-ministrul CroațieiDeputatul PSD Răzvan Rotaru va...

Botoșănean prins cu 102 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 50 km/h!

astăzi, 11:56
372

Drumurile noastre devin de la o zi la alta tot mai periculoase, și nu doar din cauza gropilor. Șoferii sunt din ce în ce mai imprudenți, astfel că misiunea polițiștilor, de a asigura un tr...

Reîntâlnire între cadrele didactice de la Școala Rădăuți-Prut și Liceul Teoretic Lipcani! FOTO

astăzi, 10:45
203

România şi Republica Moldova, două ţărişoare care odinioară formau un singur stat românesc sunt acum despărţite şi îşi urmează drumurile separate de apa Prututlui care &ic...