Soţi de 90 de ani, atacaţi în casă în toiul nopţii! Au fost bătuţi şi lăsaţi fără bani!
BOTOSANI

Doi soţi din oraşul Flămânzi au trecut prin clipe de coşmar în noaptea de marţi spre miercuri, fiind atacaţi în propria casă de doi indivizi care, după ce i-au bătut, le-au luat şi banii pe care îi aveau.

Soţi de 90 de ani, atacaţi în casă în toiul nopţii! Au fost bătuţi şi lăsaţi fără bani!

În toiul nopţii cei doi soţi de 90, respectiv 91 de ani, s-au trezit cu cei doi tineri în casă care i-au ameninţat şi le-au cerut banii. Când au văzut că bătrânii se împotrivesc, cei doi indivizi i-au luat la bătaie.

În ciuda vârstei înaintate, bărbatul a încercat să îi ţină piept unuia dintre atacatori dar a fost tăiat după ce un geam s-a spart. După ce i-au lăsat pe cei doi soţi fără puteri, indivizii le-au furat 1.900 de lei şi s-au făcut nevăzuţi.

La lumina zilei, bătrânii au povestit ce au păţit, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, fiind totodată anunţată şi poliţia.

Oamenii legii i-au identificat pe cei doi atacatori, fiind vorba de George B., de 16 ani, din Flămânzi, şi Constantin N., de 19 ani, din Frumuşica. Indivizii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de tâlhărie, iar în cursul zilei de joi vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
358

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
50

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
68

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...