Soţi de 90 de ani, atacaţi în casă în toiul nopţii! Au fost bătuţi şi lăsaţi fără bani!
BOTOSANI

Doi soţi din oraşul Flămânzi au trecut prin clipe de coşmar în noaptea de marţi spre miercuri, fiind atacaţi în propria casă de doi indivizi care, după ce i-au bătut, le-au luat şi banii pe care îi aveau.

Soţi de 90 de ani, atacaţi în casă în toiul nopţii! Au fost bătuţi şi lăsaţi fără bani!

În toiul nopţii cei doi soţi de 90, respectiv 91 de ani, s-au trezit cu cei doi tineri în casă care i-au ameninţat şi le-au cerut banii. Când au văzut că bătrânii se împotrivesc, cei doi indivizi i-au luat la bătaie.

În ciuda vârstei înaintate, bărbatul a încercat să îi ţină piept unuia dintre atacatori dar a fost tăiat după ce un geam s-a spart. După ce i-au lăsat pe cei doi soţi fără puteri, indivizii le-au furat 1.900 de lei şi s-au făcut nevăzuţi.

La lumina zilei, bătrânii au povestit ce au păţit, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, fiind totodată anunţată şi poliţia.

Oamenii legii i-au identificat pe cei doi atacatori, fiind vorba de George B., de 16 ani, din Flămânzi, şi Constantin N., de 19 ani, din Frumuşica. Indivizii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de tâlhărie, iar în cursul zilei de joi vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Judeţul Botoşani, pe primul loc pe ţară la o cultură specială

astăzi, 17:36
32

Premisele sunt optimiste şi pentru anul viitor, în condiţiile în care estimările vizează o suprafaţă cultivată cu cânepă de peste 1000 de hectare. În acelaşi timp la D...

Costel Enache, înaintea meciului cu Astra: Avem de luat o revanșă faţă de meciul din tur, o revanşă faţă de oamenii care cred în noi!

astăzi, 15:05
131

Tehnicianul a mai adăugat că ar fi nedrept ca FC Botoşani să nu îşi menţină locul în clasament, după ce s-a depus atâta efort pentru această poziţie. Înaintea partide...

Seminarul Teologic Botoşani marchează cu sobrietate funebră decesului regelui Mihai I - FOTO

astăzi, 14:35
198

În dimineaţa zilei de vineri, 15 decembrie, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sf. Gheorghe" din Botoşani, ca în fiecare vineri dealtfel, s-a săvârşit Sfâ...