Soţi de 90 de ani, atacaţi în casă în toiul nopţii! Au fost bătuţi şi lăsaţi fără bani!
BOTOSANI

Doi soţi din oraşul Flămânzi au trecut prin clipe de coşmar în noaptea de marţi spre miercuri, fiind atacaţi în propria casă de doi indivizi care, după ce i-au bătut, le-au luat şi banii pe care îi aveau.

Soţi de 90 de ani, atacaţi în casă în toiul nopţii! Au fost bătuţi şi lăsaţi fără bani!

În toiul nopţii cei doi soţi de 90, respectiv 91 de ani, s-au trezit cu cei doi tineri în casă care i-au ameninţat şi le-au cerut banii. Când au văzut că bătrânii se împotrivesc, cei doi indivizi i-au luat la bătaie.

În ciuda vârstei înaintate, bărbatul a încercat să îi ţină piept unuia dintre atacatori dar a fost tăiat după ce un geam s-a spart. După ce i-au lăsat pe cei doi soţi fără puteri, indivizii le-au furat 1.900 de lei şi s-au făcut nevăzuţi.

La lumina zilei, bătrânii au povestit ce au păţit, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, fiind totodată anunţată şi poliţia.

Oamenii legii i-au identificat pe cei doi atacatori, fiind vorba de George B., de 16 ani, din Flămânzi, şi Constantin N., de 19 ani, din Frumuşica. Indivizii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de tâlhărie, iar în cursul zilei de joi vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO Liviu Dragnea, declarații după Comitetul Executiv al PSD - "Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD"

astăzi, 19:17
435

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut în urmă cu scurt timp o conferință de presă, după reuniunea Comitetului Executiv al partidului, în care a obținut susținerea socia...

Român arestat în Germania. Domul din Koln, evacuat de teama unui atentat!

astăzi, 19:03
348

Domul din oraşul german Köln a fost evacuat vineri de frica unui atac terorist, un suspect român fiind arestat preventiv, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate germane citate ...

Când este valabil procesul-verbal de reținere a permisului

astăzi, 18:17
280

Din procesul-verbal de contravenție prin care se dispune reținerea permisului nu trebuie să lipsească și mențiunile cu privire la aplicarea sancțiunii complementare a suspendării dreptului de ...