Șoferul care a distrus trei mașini, pe Calea Națională, s-a prezentat la poliție

Șoferul care a distrus trei mașini, pe Calea Națională, s-a prezentat la poliție

Șoferul care în noaptea de joi spre vineri a distrus trei mașini în apropierea Stadionului Municipal, iar la scurt timp după accident s-a făcut nevăzut, s-a prezentat la poliție în termenul legal de 24 de ore, pentru a anunța evenimentul.

Este vorba de un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Botoșani. Acesta nu a oferit prea multe explicații vizavi de cele petrecute, alegându-se cu o amendă în cuantum de 870 de lei.

Accidentul a avut loc la miezul nopţii. Tânărul, aflat la volanul unui BMW, se deplasa dinspre Uvertura Mall către Gară, iar în apropierea Stadionului a lovit trei maşini parcate, după care a dispărut.

Zgomotul puternic produs în urma impactului i-a scos din case şi pe proprietarii maşinilor lovite. Oamenii au sunat la 112, la faţa locului ajungând în scurt timp poliţia. Bucăţi din autovehiculele avariate, în special sticlă, s-au împrăştiat pe asfalt pe o rază de câţiva metri. Cele trei maşini, două Dacia Break şi un Logan, au fost serios avariate în partea din spate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

astăzi, 20:35
991

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

astăzi, 18:40
332

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

astăzi, 16:22
318

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...