Şoferi inconştienţi! S-au urcat băuţi la volan şi au provocat accidente!

Au petrecut de sărbători cinstindu-se bine, dar nu s-au gândit nicio clipă atunci când s-au urcat la volan. Unul a ajuns într-un cap de pod, iar un al doilea şofer a intrat într-un gard.

Şoferi inconştienţi! S-au urcat băuţi la volan şi au provocat accidente!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Sâmbătă, în jurul orei 12.50, S.N. de 44 de ani din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Berzei, din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul părăseşte carosabilul şi se izbeşte într-un gard.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În seara aceleiaşi zile, în jurul orei 22.30, P.P. de 20 de ani din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc din localitatea Storeşti, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul se izbeşte într-un cap de pod.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
93

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
340

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
62

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...