Șofer român de TIR, la spital după ce s-a izbit violent într-o autocisternă care transporta acid sulfuric!

Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs din vina românului în vârstă de 30 de ani, care ar fi observat prea târziu că autocisterna din fața lui a frânat, din cauza traficului aglomerat.

Șofer român de TIR, la spital după ce s-a izbit violent într-o autocisternă care transporta acid sulfuric!

Accidentul s-a petrecut astăzi dimineață în Italia, pe autostrada A4, între localitățile Rho și Milano. Un șofer român a fost la un pas de tragedie după ce a intrat cu TIR-ul într-o autocisternă care transporta acid sulfuric.

Din primele investigații, reiese că TIR-ul, care circula către Milano, s-a izbit violent în autocisterna care transporta acid sulfuric. În urma impactului, cabina TIR-ului a fost distrusă complet, șoferul salvându-se ca prin minune, doar pentru că a reușit să tragă puțin de volan spre stânga. 

Rezervul autocisternei a fost și el afectat, fapt care a determinat scurgeri de acid sulfuric pe suprafața șoselei, determinând închiderea zonei. Anvelopele multor mașini care au traversat zona au fost deteriorate, creând o situație de real pericol, scrie ziarul Corriere Della Sera.

La fața locului s-au deplasat pompieii și ambulanțele. 

Șoferul TIR-ului, un bărbat de 30 de ani, din România, care lucrează la o companie de transport din Verona, a fost transportat la spital, el fiind în afara pericolului. 

Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs din vina românului, care ar fi observat prea târziu că autocisterna din fața lui a frânat, din cauza traficului aglomerat.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
71

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
177

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
40

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...