Șofer căutat de poliție după ce a lovit o mașină și a fugit - FOTO

Un șofer care a provocat, marți, un accident pe o stradă din municipiul Botoșani este căutat de polițiști după ce a fugit de la locul faptei.

Șofer căutat de poliție după ce a lovit o mașină și a fugit - FOTO

Un instructor auto, care era în timpul unei ore de pregătire cu un elev, a sunat la 112 și a sesizat faptul că mașina în care se afla a fost implicată într-o coliziune în intersecția dintre strada Pacea și strada Octav Onicescu.

Instructorul auto le-a spus polițiștilor că mașina-școala a fost lovită de o dubă care tracta o remorcă și al cărei șofer a plecat imediat după impact.

Inițial, persoana care a sunat la 112 a spus că nu a fost nicio persoană rănită dar ulterior aceasta a acuzat dureri și a mers la spital.

Polițiștii fac acum cercetări pentru identificarea șoferului care a plecat de la locul accidentului, urmând a stabili cu exactitate și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. 

Autoturismul-școala a fost destul de avariat, fiind transportat pe o platformă. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Binecuvântată fii, închisoare!", un film despre credință și supraviețuire!

Duminică, 24 Iunie 2018
56

"Binecuvântată fii, închisoare!" - o poveste reala, plina de durere si de credinta. Cartea, lucrare autobiografica, a fost scrisa de romanca Nicole Valery Grossu, in limba ...

Mii de romani scandeaza impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea! VIDEO

Duminică, 24 Iunie 2018
387

Mii de romani din tara si din strainatate au iesit din nou, duminica, in strada, impotriva incercarilor PSD de a-l salva pe Liviu Dragnea, prin modificarea majora a legislatiei penale prin ordonanta d...

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

Duminică, 24 Iunie 2018
311

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...