Șofer căutat de poliție după ce a lovit o mașină și a fugit - FOTO

Un șofer care a provocat, marți, un accident pe o stradă din municipiul Botoșani este căutat de polițiști după ce a fugit de la locul faptei.

Șofer căutat de poliție după ce a lovit o mașină și a fugit - FOTO

Un instructor auto, care era în timpul unei ore de pregătire cu un elev, a sunat la 112 și a sesizat faptul că mașina în care se afla a fost implicată într-o coliziune în intersecția dintre strada Pacea și strada Octav Onicescu.

Instructorul auto le-a spus polițiștilor că mașina-școala a fost lovită de o dubă care tracta o remorcă și al cărei șofer a plecat imediat după impact.

Inițial, persoana care a sunat la 112 a spus că nu a fost nicio persoană rănită dar ulterior aceasta a acuzat dureri și a mers la spital.

Polițiștii fac acum cercetări pentru identificarea șoferului care a plecat de la locul accidentului, urmând a stabili cu exactitate și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. 

Autoturismul-școala a fost destul de avariat, fiind transportat pe o platformă.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, sub Cod portocaliu de GER!

Duminică, 25 Februarie 2018
2813

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod portocaliu de ger, care vizează Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi care intr...

Şi atunci a luat decizia de a numi "acasă" un metru în jurul corpului lui..

Duminică, 25 Februarie 2018
167

Când era tânăr, într-o vreme, era atât de sărac încât n-avea decât cărţile din raniţă şi hainele de pe el. Nu-l deranjau aceste lucruri, ori mai bine z...

Nikos Kazantzakis - FRATRICIZII

Duminică, 25 Februarie 2018
176

Romanul lui Kazantzakis îmi pare o imagine în oglindă a Evangheliei, deformată de apele tulburi ale realităţii apropiate, concrete, umane şi de imposibilitatea Omului de a conştienti...