Şofer ajuns la spital după ce i-a luat faţa un autoturism! FOTO
ACCIDENT!

Un tânăr şofer a ajuns la spital sâmbătă la prânz în urma unui accident rutier ca a avut loc pe E58, pe sectorul Botoşani- Suceava, la intersecţie cu drumul judeţean care face legătura cu satul Mândreşti, comuna Vlădeni.

Şofer ajuns la spital după ce i-a luat faţa un autoturism! FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

O şoferiţă aflată la volanul unui VW Polo a ieşit de pe drumul judeţean care duce la Mândreşti pe drumul european fără a acorda prioritate unei dube Peugeot care circula dinspre Suceava spre Botoşani.

După a acroşat uşor autoturismul VW, duba a ajuns în şanţul de pe partea dreaptă a drumului şi s-a oprit într-un cap de pod. Conducătorul auto al autoutilitarei a fost rănit uşor la mână, fiind preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului a ajuns un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi care în momentul producerii accidentului se afla în municipiul Botoşani pentru a acorda asistenţă colegilor de la Detaşamentul Botoşani la incendiul cauzat de transformatoarele electrice din Zona Industrială.

La apariţia jurnaliştilor, un apropiat al şoferiţei care, după primele informaţii pare responsabilă pentru producerea accidentului, a scos plăcutele de înmatriculare pentru a nu fi fotografiată maşina.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
49

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
218

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
141

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...