Sinucigasi salvati de la moarte in ultima clipa!
BOTOSANI

Doi barbati din judetul Botosani au fost salvati in ultimul moment de la moarte, dupa ce au incercat sa se sinucida aproape in acelasi timp. 

Sinucigasi salvati de la moarte in ultima clipa!

Primul dintre ei are 50 de ani si este din localitatea Durnesti. Acesta a incercat sa se sinucida joi, improvizand un streang din mai multe carpe, insa a fost oprit la timp de rude.

Vineri, barbatul a vrut sa-si duca planul la indeplinire si si-a dat foc, insa si atunci a fost oprit la timp, ajungand insa la spital cu arsuri pe piept, mana stanga.

Cam tot in acelasi timp, vineri, un barbat in varsta de 47 de ani din Saveni a recurs la acelasi gest. A vrut sa sinucida si, cand a ramas pentru o clipa singur, si-a legat un streang de gat, pentru a se spanzura. Norocul sau a fost ca a fost gasit la timp de fiica sa, minora, aceasta reusind sa taie streangul si sa sune imediat la 112.

Barbatul a ajuns la spitalul din Saveni, insa pentru ca era in afara oricarui pericol a fost dus la Sectia de Psihiatrie, asta in timp ce fiica sa a ramas acasa in stare de soc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 18:15
186

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 17:57
51

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...

Parfumul de lavandă botoșănean! FOTO

astăzi, 17:11
390

În luna mai a anului 2014, doi tineri, Emanuela și Andreas Holercă, au investit inițial 5.000 de euro în plantarea unui număr de 14.500 butaşi de Lavandula angustifolia Blue Scent, pe...