Sinucigasi salvati de la moarte in ultima clipa!
BOTOSANI

Doi barbati din judetul Botosani au fost salvati in ultimul moment de la moarte, dupa ce au incercat sa se sinucida aproape in acelasi timp. 

Sinucigasi salvati de la moarte in ultima clipa!

Primul dintre ei are 50 de ani si este din localitatea Durnesti. Acesta a incercat sa se sinucida joi, improvizand un streang din mai multe carpe, insa a fost oprit la timp de rude.

Vineri, barbatul a vrut sa-si duca planul la indeplinire si si-a dat foc, insa si atunci a fost oprit la timp, ajungand insa la spital cu arsuri pe piept, mana stanga.

Cam tot in acelasi timp, vineri, un barbat in varsta de 47 de ani din Saveni a recurs la acelasi gest. A vrut sa sinucida si, cand a ramas pentru o clipa singur, si-a legat un streang de gat, pentru a se spanzura. Norocul sau a fost ca a fost gasit la timp de fiica sa, minora, aceasta reusind sa taie streangul si sa sune imediat la 112.

Barbatul a ajuns la spitalul din Saveni, insa pentru ca era in afara oricarui pericol a fost dus la Sectia de Psihiatrie, asta in timp ce fiica sa a ramas acasa in stare de soc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mihai Ursachi revine la Ipoteşti

Joi, 20 Septembrie 2018
66

Debutând în anul 1970, Mihai Ursachi își deschide volumul Inel cu enigma cu un poem emblematic Ad lectorem:Întâia oară vei vedeaŞi vei pleca şi vei uita;C...

Majorări salariale! Ce categorie de angajați este vizată

Joi, 20 Septembrie 2018
494

Peste 28.000 de poliţişti vor beneficia de o majorare a sporului pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică de la 5% la 10%, începând cu 1 februarie.„Dintre cei peste 28.000...

Harper Lee - Să ucizi ucizi o pasăre cântătoare

Joi, 20 Septembrie 2018
235

Profund marcată, în copilărie, de vizionarea filmului „...Să ucizi o pasăre cântătoare”, am citit cartea cu bagajul de experienţe al adultului de acum, dar cu sufletul co...