Şi-a retezat vârful unui deget după ce l-a prins în uşa unei maşini de transport valori!

Un angajat al unei firme de transport valori a ajuns la spital după ce a suferit un accident în timp ce se afla la serviciu. 

Şi-a retezat vârful unui deget după ce l-a prins în uşa unei maşini de transport valori!
Evenimentul a avut loc luni,  în  jurul  orei  10.00,  implicat fiind Dumitru C.,  în  vârstă  de  30   ani,   angajat  ca  agent  transport valori-casier la SC G4S CASH SOLUTIONS SRL, BUCUREŞTI, potrivit inspectorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă.
 
Aflându-se în timpul programului de lucru, agentul de transport valori, după îndeplinirea atribuţiilor funcţionale pentru clientul Alpha Bank din Botoşani, la urcarea în autospecială, s-a accidentat la mâna stângă prin retezarea vârfului degetului mare de către sistemul de închidere a uşii din compartimentul “Tezaur” al auto-blindatei de transport valori.
 
Iniţial, agentul de transport valori a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani pentru acordarea primelor îngrijiri medicale, după care, a fost transferat şi internat la Spitalul de Urgenţă Suceava, pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale.
         
"Evenimentul  soldat  cu  incapacitate  temporară  de  muncă, va  fi  cercetat de către angajator  iar  dosarul  de  cercetare  va  fi  înaintat  spre  verificare  şi  avizare", au precizat inspectorii de muncă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
9

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
146

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
46

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...