Şi-a lăsat tatăl fără suflare, după care a sunat la 112! FOTO

Şi-a lăsat tatăl fără suflare, după care a sunat la 112! FOTO

Un barbat in varsta de 43 de ani, din localitatea Corni, a fost retinut, in noaptea de miercuri spre joi, fiind banuit de politisti ca si-a ucis in bataie tatal.

Damian Dăscalescu a sunat miercuri, în jurul orei 23.30, la 112 şi a solicitat interventia politiei si a unei ambulante, dupa ce tatal sau a inceput sa se simta rau. Intre barbatul de 43 de ani si parintele sau, Ilie Dăscălescu, de 74 de ani, a avut loc un conflict spontan pe fondul consumului de alcool.



Batranul a sarit la bataie la fiu, lovindu-l cu o bucata de lemn, barbatul ripostand si trantindu-l pe tata la pamant dupa care l-a lovit cu picioarele peste tot corpul. La un moment dat, batranul nu a mai miscat, fiul sau cerand ajutor.

La locul solicitarii a ajuns echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila, insa medicii nu au putut decat sa constate decesul batranului. La fata locului au ajuns si politistii criminalisti, impreuna cu un procuror, iar dupa ce le-a povestit acestora cum s-a intamplat totul, barbatul de 43 de ani a fost incatusat si retinut pentru 24 de ore.

In momentul in care a fost urcat in masina politiei, barbatul a spus ca regreta ce s-a intamplat, dar el nu se considera vinovat. "Imi pare rau. Nu sunt vinovat", a spus acesta.

Si rudele acestuia sustin ca, dupa nefericitul eveniment, fiul a spus ca batranul a fost cel care ar fi sarit la bataie.

Trupul neinsufletit al batranului a fost ridicat de Medicina Legala, iar medicii legisti vor stabili dupa efectuarea necropsiei daca decesul a survenit ca urmare a loviturilor primite. 

Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, barbatul de 43 de ani fiind cercetat pentru omor.











 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
102

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
59

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
59

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...