Și-a lăsat soțul să conducă, chiar dacă știa că acesta are permisul anulat de 16 ani!

Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis, iar soția acestuia - care se afla în dreapta șoferului - va da socoteală pentru că i-a încredințat mașina.

Și-a lăsat soțul să conducă, chiar dacă știa că acesta are permisul anulat de 16 ani!

În cursul zilei de joi, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit, în localitatea de frontieră Dersca, un autoturism marca Mazda, înmatriculat în România. Acesta era condus de cetăţeanul român I.A., în vârstă de 43 de ani, iar în mașină se afla şi soţia acestuia, în calitate de proprietar al  autoturismului.

Cu ocazia verificărilor specifice, bărbatul a declarat că nu are documente asupra sa, motiv pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta avea anulat dreptul de a conduce autovehicule din luna iulie 2002. 

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat şi încredinţarea unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

847 de locuri de muncă vacante în această săptămână. VEZI și oferta angajatorilor din alte județe!

Luni, 12 Noiembrie 2018
615

847 de locuri de muncă vacante, anunțate în această săptămână de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani.Cu un salariu de 3174 lei, Direcția Silvică Bo...

Magda Ursache: 1918-2018

Luni, 12 Noiembrie 2018
141

"Vremea vremuieşte şi timpul trage nădejde"                                       &nb...

Și-a falsificat permisul de conducere, dar a fost descoperit!

Luni, 12 Noiembrie 2018
336

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat un tânăr cu dublă cetăţenie română - R. Moldova, care a prezentat la control un permis...