Și-a găsit iubitul spânzurat!

Și-a găsit iubitul spânzurat!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Descoperire macabră într-o gospodărie din localitatea Cucorăni, județul Botoșani, unde o femeie și-a găsit, vineri dimineață, partenerul de viață spânzurat.

Cei doi trăiau în concubinaj și în ultima perioadă se certau tot mai des. Vineri dimineață, femeia a început să îl caute pe bărbatul de 60 de ani, iar când a intrat într-o anexă din gospodărie l-a găsit atârnând de o grindă.

Șocată de descoperirea făcută, aceasta a fugit la vecini, care au sunat la 112. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. 

Trupul neînsuflețit a fost ridicat de Medicina Legală, iar polițiștii au deschis un dosar și fac cercetări pentru a afla ce l-a împins pe botoșănean la acest gest.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
130

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
181

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
423

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...