Sfidător şi periculos- suspectul în cazul uciderii unei bătrâne din Coţuşca, aruncat după gratii! FOTO, VIDEO

Ţinut de braţe de doi poliţişti şi cu încă doi care asigurau supravegherea- aşa a venit la Parchetul Tribunalului Botoşani suspectul în cazul crimei de la Coţuşca. După ce a fost audiat din nou de către procurorul de caz, Mădălin- Miki L. a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi.

Sfidător şi periculos- suspectul în cazul uciderii unei bătrâne din Coţuşca, aruncat după gratii! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Dacă ar fi fost întâlnit pe stradă, Mădălin- Miki L. ar fi atras atenţia cu bretonul lung, vopsit roşcat, şi cu tatuajul de pe faţă precum şi cu atitudinea sfidătoare.

Din arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani de patru poliţişti, doi dintre ei ţinându-l de braţe. După ce a fost audiat din nou de procurorul de caz, Mădălin- Miki L. a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis însuşirea propunerii, ca atare, suspectul ajunge în arest preventiv pentru că a luat viaţa unui bătrâne cu o cruzime greu de explicat. Ba mai mult, şi-a recunoscut vinovăţia, explicând-o prin aceea că avea nevoie de bani şi nici nu a  dat semne de regrete.

Duminică, femeia de 71 de ani se întorcea de la o vecină când şi-a auzit câinii lătrând. Nu a văzut pe nimeni în curte, însă în casă l-a surprins pe individul de 24 de ani, abia ieşit din puşcărie unde ispăşişe o pedeapsă privativă de libertate pentru viol. Acesta a lovit-o şi a înjunghiat-o cu un cuţit în zona toracelui, după care a fugit şi s-a ascuns într-o casă nelocuită din comună. Bătrâna a reuşit să-şi alarmeze vecinii care au sunat la 112. Victima a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati însă a decedat din cauza pierderii masive de sânge.

După o desfăşurare de forţe în aproape toată comuna, anchetatorii l-au găsit pe individ la câteva ore bune după comiterea faptei şi l-au reţinut.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
10

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
32

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
26

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...