Sfidător şi periculos- suspectul în cazul uciderii unei bătrâne din Coţuşca, aruncat după gratii! FOTO, VIDEO

Ţinut de braţe de doi poliţişti şi cu încă doi care asigurau supravegherea- aşa a venit la Parchetul Tribunalului Botoşani suspectul în cazul crimei de la Coţuşca. După ce a fost audiat din nou de către procurorul de caz, Mădălin- Miki L. a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi.

Sfidător şi periculos- suspectul în cazul uciderii unei bătrâne din Coţuşca, aruncat după gratii! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Dacă ar fi fost întâlnit pe stradă, Mădălin- Miki L. ar fi atras atenţia cu bretonul lung, vopsit roşcat, şi cu tatuajul de pe faţă precum şi cu atitudinea sfidătoare.

Din arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani de patru poliţişti, doi dintre ei ţinându-l de braţe. După ce a fost audiat din nou de procurorul de caz, Mădălin- Miki L. a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis însuşirea propunerii, ca atare, suspectul ajunge în arest preventiv pentru că a luat viaţa unui bătrâne cu o cruzime greu de explicat. Ba mai mult, şi-a recunoscut vinovăţia, explicând-o prin aceea că avea nevoie de bani şi nici nu a  dat semne de regrete.

Duminică, femeia de 71 de ani se întorcea de la o vecină când şi-a auzit câinii lătrând. Nu a văzut pe nimeni în curte, însă în casă l-a surprins pe individul de 24 de ani, abia ieşit din puşcărie unde ispăşişe o pedeapsă privativă de libertate pentru viol. Acesta a lovit-o şi a înjunghiat-o cu un cuţit în zona toracelui, după care a fugit şi s-a ascuns într-o casă nelocuită din comună. Bătrâna a reuşit să-şi alarmeze vecinii care au sunat la 112. Victima a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati însă a decedat din cauza pierderii masive de sânge.

După o desfăşurare de forţe în aproape toată comuna, anchetatorii l-au găsit pe individ la câteva ore bune după comiterea faptei şi l-au reţinut.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
1

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
69

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
970

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....