Sfidător şi periculos- suspectul în cazul uciderii unei bătrâne din Coţuşca, aruncat după gratii! FOTO, VIDEO

Ţinut de braţe de doi poliţişti şi cu încă doi care asigurau supravegherea- aşa a venit la Parchetul Tribunalului Botoşani suspectul în cazul crimei de la Coţuşca. După ce a fost audiat din nou de către procurorul de caz, Mădălin- Miki L. a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi.

Sfidător şi periculos- suspectul în cazul uciderii unei bătrâne din Coţuşca, aruncat după gratii! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Dacă ar fi fost întâlnit pe stradă, Mădălin- Miki L. ar fi atras atenţia cu bretonul lung, vopsit roşcat, şi cu tatuajul de pe faţă precum şi cu atitudinea sfidătoare.

Din arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani de patru poliţişti, doi dintre ei ţinându-l de braţe. După ce a fost audiat din nou de procurorul de caz, Mădălin- Miki L. a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis însuşirea propunerii, ca atare, suspectul ajunge în arest preventiv pentru că a luat viaţa unui bătrâne cu o cruzime greu de explicat. Ba mai mult, şi-a recunoscut vinovăţia, explicând-o prin aceea că avea nevoie de bani şi nici nu a  dat semne de regrete.

Duminică, femeia de 71 de ani se întorcea de la o vecină când şi-a auzit câinii lătrând. Nu a văzut pe nimeni în curte, însă în casă l-a surprins pe individul de 24 de ani, abia ieşit din puşcărie unde ispăşişe o pedeapsă privativă de libertate pentru viol. Acesta a lovit-o şi a înjunghiat-o cu un cuţit în zona toracelui, după care a fugit şi s-a ascuns într-o casă nelocuită din comună. Bătrâna a reuşit să-şi alarmeze vecinii care au sunat la 112. Victima a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati însă a decedat din cauza pierderii masive de sânge.

După o desfăşurare de forţe în aproape toată comuna, anchetatorii l-au găsit pe individ la câteva ore bune după comiterea faptei şi l-au reţinut.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modernizarea drumului Botoşani-Târgu Frumos, o certitudine! S-au prins banii în bugetul de stat pentru realizarea investiţiei! DOCUMENT

astăzi, 18:16
808

Potrivit Hotărârii aprobată de Guvern, finanţarea reabilitării şi modernizării acestui drum naţional se realizează din fonduri externe nerambursabile şi de la bugetul de stat, prin buge...

O botoşăneancă, prietenă din studenţie cu tânăra ucisă la metrou. "Un suflet cald, o domniţă fină"

astăzi, 17:41
1835

Interpreta de muzică populară Georgiana Spînu a fost colegă de facultate și prietenă cu Alina Ciucu, tânăra care a sfârșit tragic la metrou.Alina Ciucu era o tânăr...

Numărul de posturi din penitenciare va fi majorat!

astăzi, 17:39
480

Posturile pentru sistemul penitenciar se suplimentează cu 1000 de locuri, de la 15.041 la 16.041, potrivit unei hotărâri de Guvern aprobată în ședința de astăzi.Nevoia de suplime...