SFÂRȘIT CUMPLIT la 25 de ani! Un șofer începător a intrat într-un parapet, care i-a străpuns mașina! GALERIE FOTO
UPDATE!

Un tânăr din județul Botoșani și-a pierdut viața într-un accident rutier pe care chiar el l-a produs. Tânărul a intrat cu mașina într-un parapet metalic de pe marginea drumului, bucata de fier încolăcindu-se în jurul autoturismului.

SFÂRȘIT CUMPLIT la 25 de ani! Un șofer începător a intrat într-un parapet, care i-a străpuns mașina! GALERIE FOTO

Tragedia a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul dintre Sarafinești și Corni. Ionuț Gabriel H., în vârstă de 25 de ani, din Sarafinești, se afla la volanul unui VW Passat și se îndrepta spre Corni.

Pe fondul vitezei, într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un mal de pământ după care mașina a intrat într-un parapet metalic de pe partea dreaptă a drumului, pe care l-a îndoit pe o distanță de câțiva zeci de metri.

Bucata de parapet îndoită a înconjurat practic autoturismul, o bucată din metal pătrunzând în interior, prin partea șoferului. În urma impactului extrem de violent tânărul, care se afla singur în mașină, a fost aruncat pe bancheta din spate.

Un șofer care a trecut prin zonă a fost cel care a sunat la 112. Acesta a coborât din mașină și s-a apropiat de autoturismul distrus, a bătut în geam, dar șoferul nu mai mișca.

"Am trecut prin zonă cu câteva minute înainte de a se produce accidentul, iar când m-am întors am găsit mașina în parapet. M-am apropiat și am bătut în geam, dar am observat că șoferul nu dă niciun semn și am sunat la 112", a spus șoferul mașinii care a ajuns după accident.

Un bărbat care stă în apropiere de locul unde s-a produs accidentul spune că a auzit minute în șir sunetul unui claxon și a ieșit la poartă să vadă ce s-a întâmplat.

"Dormeam și m-am trezit dintr-o dată când am auzit un claxon. Am zis că a trecut cineva pe drum și a claxonat, dar nu se mai oprea. Am ieșit în drum și am văzut că a fost un accident. Cred că vreo 20 de minute s-a tot auzit claxonul, care s-a blocat", a povestit bărbatul. 

La locul accidentului a ajuns echipajul de descarcerare și o autospecială din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, dar și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Pentru a-l putea scoate pe tânăr din mașină pompierii au tăiat toată cupola. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru șofer, cadrele medicale constatând decesul. Șoferul avea fața zdrobită. 

"Am fost solicitați prin 112 pentru un accident rutier, cu o victimă încarcerată. La fața locului am găsit o persoană încarcerată, decedată. Intervenția a fost dificilă pentru că tot parapetul pe o distanță de 100 de metri l-a adunat în jurul mașinii și a fost greu de descarcerat. Am decopertat cupola mașinii să ajungem cât mai repede la victimă dar din păcate nu s-a mai putut face nimic", a declarat plt. adj. Cătălin Gulțanu, din cadrul ISU Botoșani. 

Criminaliștii au făcut măsurători la fața locului, iar trupul neînsuflețit a fost ridicat de Medicina Legală. La necropsie se va stabili și dacă tânărul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

UPDATE, ora 11:30:

In urma investigatiilor politistilor botosaneni s-a stabilit ca tanarul mort in accidentul terbil de la Corni nu avea experienta la volan, acesta obtinand permisul de conducere in luna iunie 2016. De altfel, pe luneta masinii se putea observa semnul de incepator. (foto jos).

















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
229

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
104

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
142

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...