Se întâmplă și așa: Un deținut care ieșise din închisoare pentru 24 de ore a împiedicat un furt în tramvai. El a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de hoț!

Deținutul, care primise permisiunea de a ieși din închisoare pentru 24 de ore, a văzut că un bărbat voia să fure un telefon mobil din poșeta unei femei și le-a atras atenția celor doi, moment în care hoțul a devenit agresiv și l-a tăiat pe deținut cu un cuțit.

Se întâmplă și așa: Un deținut care ieșise din închisoare pentru 24 de ore a împiedicat un furt în tramvai. El a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de hoț!

Penitenciarul Rahova afirmă că deținutul primise o recompensă cu permisiunea de ieşire din închisoare pentru 24 de ore, începând de joi de la ora 10.00. În timp ce mergea spre casă cu tramvaiul 32, deținutul a văzut un bărbat care voia să fure un telefon mobil din poșeta unei femei. Deținutul i-a atras atenția victimei, precum şi hoțului, care a devenit agresiv și l-a lovit cu "un obiect contondent si ascuţit", provocându-i răni la cap și la o ureche, potrivit reprezentanților penitenciarului.

Călătorii din tramvai au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de poliţie. Deţinutul a fost preluat de către escorta penitenciarului și internat într-un spital din rețeaua Ministerului Sănătății, scrie Hotnews.ro.

Reprezentanții Penitenciarului Rahova au precizat că deținutul primise permisiunea de a ieși din închisoare drept recompensă "pentru comportament și pentru activitățile în care a fost implicat". Ei nu au vrut să menționeze însă pentru ce infracțiune este condamnat bărbatul și ce pedeapsă are de executat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
109

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
657

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
225

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...