Scene din filme de groază la Dângeni: Un băiat de 14 ani a fost sechestrat mai multe ore, bătut şi la un pas de a fi omorât cu o secure

Scene din filme de groază la Dângeni: Un băiat de 14 ani a fost sechestrat mai multe ore, bătut şi la un pas de a fi omorât cu o secure

Momente de groază, după ce a fost sechestrat, bătut şi ameninţat cu moartea de doi consăteni, pentru un băiat de 14 ani, din comuna Dângeni.

Întregul eveniment a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Dângeni, în momentul în care băiatul se deplasa pe o stradă din comună, împreună cu două fete.

La un moment dat, a trecut prin faţa casei unuia dintre cei doi agresori, cu vârste de 30 şi 35 de ani, iar aceştia l-au tras cu forţa în curtea casei respective.

Următoarele ore au fost un chin pentru tânăr, care s-a trezit că i-a fost luat telefonul mobil şi era ameninţat cu o secure, fiind lovit de mai multe ori cu pumnul peste față.

Dezorientat, acesta nici nu înţelegea prea bine ce şi de ce i se întâmplau toate acele lucruri. Apoi, spre miezul nopții, după aproape patru ore de captivitate tânărul și-a păcălit răpitorii, spunându-le că vrea să meargă până afară să-și facă nevoile personale.

Văzându-se în curte, acesta a luat-o la fugă și nu s-a mai oprit până nu a ajuns la tatăl său, căruia i-a spus dintr-o suflare experiența cumplită.

Tatăl copilului spune că a sunat la 112 cerând ajutorul polițiștilor. Acesta a mai precizat că de la miezul nopții până dimineață nici un polițist nu a intervenit, și nici nu a luat legătura cu el. Duminică dimineață, bărbatul a venit singur cu copilul la spital.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infractiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violente si amenintare, urmand ca în funcție de rezultate sa se dispuna masuri legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
16

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
131

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
655

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...