Scandalagiul de la UPU, arestat preventiv: Este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte!

Bărbatul care, vineri seara, a distrus un geam la Unitatea de Primire a Urgențelor Botoșani, este suspect într-un caz de crimă comis în noaptea de joi spre vineri. El a fost reținut, fiind în arest preventiv pentru 30 de zile.

Scandalagiul de la UPU, arestat preventiv: Este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte!

Incidentul care l-a adus în atenția opiniei publice s-a produs vineri seara, la UPU. Supărat că așteaptă prea mult pe hol, bărbatul a devenit recalcitrant și a distrus un geam, personalul fiind nevoit să ceară ajutor. (detalii aici)

Nemulțumit de timpul de așteptare, tânărul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a adresat injurii personalului medical și a făcut scandal, determinând-o pe asistenta de serviciu să apeleze numărul unic de urgență 112. Deși personalul medical a fost nevoit să suporte comportamentul recalcitrant al bărbatului, rănile pe care acesta și le-a provocat singur când a spart geamul au fost îngrijite tocmai de cei vizați de mulțumirile de mai devreme.

"După ce a fost pansat, jandarmii l-au condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, dosarul urmând a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea soluționării", informa IJJ Botoșani în cursul zilei de sâmbătă.

Cercetările oamenilor legii au scos la iveală că bărbatul ar fi suspect de comiterea unei crime săvârșite în cursul nopții de joi spre vineri. Acesta, abia întors din străinătate, locuia într-un imobil de pe strada Împărat Traian, împreună cu un tânăr, după ce ar fi fost dat afară de părinții săi din casă, din cauza scandalurilor provocate. Între cei doi colocatari ar fi izbucnit un scandal joi noaptea, după ce bărbatul de 35 de ani ar fi consumat alcool. Vineri dimineață, colegul de apartament a fost găsit fără suflare. În urma necropsiei s-ar fi constatat faptul că victima avea un hematom cauzat de o posibilă lovitură.

Bărbatul suspectat de crimă se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
22

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
77

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
187

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...