Scandalagiul care a scos bâta în trafic, reținut de polițiștii botoșăneni!

Șoferul în vârstă de 18 ani care, sâmbătă, a lovit un alt șofer în trafic, ieșind la un moment dat chiar și cu o bâtă, a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Scandalagiul care a scos bâta în trafic, reținut de polițiștii botoșăneni!
În cursul zilei de sâmbătă, un bărbat de 68 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Naţională, nu se asigură corespunzător la schimbarea direcţiei de mers de pe banda I pe banda a II a de circulaţie şi acroşează un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 18 ani, din localitatea Balta Arsă.
 
"În urma impactului, cei doi opresc autoturismele, iar tânărul de 18 ani îi aplică mai multe lovituri bărbatului de 68 de ani. Totodată, loveşte cu pumnii autoturismul bărbatului şi îi distruge luneta cu un obiect din lemn", informează reprezentanții IPJ Botoșani.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele tânărului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conflictul din trafic a fost filmat de un șofer și postat pe pagina de Facebook Radar Botoșani Oficial, declanșând furia internauților. 

Imaginile video pot fi vizionate aici!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
51

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
28

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
154

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...