Scandalagiul care a intrat cu un cuțit într-un magazin s-a ales cu dosar penal! Ce acuzație i se aduce!
BOTOSANI

Scandalagiul care a intrat cu un cuțit într-un magazin s-a ales cu dosar penal! Ce acuzație i se aduce!

Bărbatul care a făcut, miercuri, un scandal monstru într-un magazin de telefonie mobilă din Centrul Vechi, din municipiul Botoșani, și care mai apoi a înjurat ca la ușa cortului și amenințat cu acte de violență cadrele medicale din Unitatea de Primire Urgențe, s-a ales cu dosar penal.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, bărbatului în vârstă de 36 de ani, care avea asupra sa un cuțit, i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”.

Faptele s-au produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, agenții de pază procedând la evacuarea scandalagiului din magazin și au solicitat ulterior intervenția unui echipaj de jandarmi. La controlul corporal efectuat de oamenii legii, asupra sa a fost găsit un cuțit cu lungimea lamei de 25 de centimetri, care a fost ridicat în vederea confiscării.

Pentru că avea un comportament agresiv, jandarmii l-au încătușat în vederea luării măsurilor legale, dar într-un final au fost necesară transportarea la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Mavromati, pentru că la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani bărbatul a continuat cu injuriile și amenințările, refuzând sub orice formă cooperarea pentru stabilirea situației de fapt.

Nici personalul medical nu a scăpat de injurii, fapt care a determinat internarea acestuia la Secția de Psihiatrie și sancționarea cu amendă contravențională în valoare de 2000 de lei.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
583

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
123

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
78

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...