Scandal monstru in presa! Celebru producator de piata, acuzat ca vinde apa de la robinet

Scandal monstru in presa! Celebru producator de piata, acuzat ca vinde apa de la robinet

Un scandal uluitor a izbucnit in presa, dupa ce un important producator de pe piata de retail a fost acuzat ca ar fi vandut populatiei apa de la robinet in locul produsului premium. Se pare ca acesta ar fi facut asta in ultimii 10 ani, iar frauda este una colosala.

Compania Nestle este acuzata ca ar fi vandut sub numele produsului Poland Spring, apa de la robinet. Aceasta inselatorie ar fi adus companiei 900 de milioane de dolari anual. Potrivit ZF, izvorul din care Nestle imbutelia apa ar fi secat cu 50 de ani in urma, iar gigantul ar fi vandut apa de la robinet in ultimii 10 ani.

A fost initiat si un proces in vederea acestei fraude colosale. Reclamantii sustin in cele 325 de pagini ale documentului prin care a fost intentat procesul, ca apa nu respecta reglementarile FDA care mentioneaza ca apa trebuie sa provina din izvorul respectiv sau din alte zone care alimenteaza respectivul izvor.

Compania se apara si mentioneaza ca apa provine din 8 izvoare diferite, dar reclamatii spun ca nu exista cele 6 izvoare, iar cele 2 au secat in urma cu 50 de ani.

Poland Spring a mai fost implicat intr-un alt scandal, in care acuzatii sustineau ca Nestle ar fi fentat legea, izvorul fiind situat deasupra unei foste ghene de gunoi si sub un sit unde erau depozitate ilegal excremente umane.

Si atunci compania a negat acuzatiile, dar a donat spre asociatii caritabile, aproape 10 milioane de dolari in urmatorii 5 ani pentru a-si reabilita imaginea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...