Scandal monstru făcut de un tânăr într-un bar din Botoşani! A aruncat mobilierul pe trotuar!

Un tânăr care a chefuit prea mult s-a dat în spectacol şi a făcut un scandal monstru într-un bar din municipiul Botoşani, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.

Scandal monstru făcut de un tânăr într-un bar din Botoşani! A aruncat mobilierul pe trotuar!

 Arhiva Stiri.Botosani.ro  

Incidentul a avut loc sâmbătă seara. Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la un bar din apropierea Stadionului municipal Botoșani, unde un bărbat în vârstă de 31 de ani a distrus o masă și trei scaune din plastic aflate pe terasa barului, pe care ulterior le-a aruncat pe trotuar, personalul de serviciu fiind nevoit să cheme agenții de pază cu care societatea comercială are contract.

Consumul de băuturi alcoolice, dar și un conflict mai vechi cu administratorul barului au fost motivele care a stat la baza comiterii faptei, jandarmii întocmindu-i tânărului actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,distrugere”.

O infracțiune de distrugere și 54 de contavenții prevăzute de legea pentru sancţionarea faptelor de încălcare a ordinii şi liniştii publice au constatat jandarmii în week-end-ul care s-a încheiat, în urma acțiunilor pentru menținerea ordinii și liniștii publice executate în cooperare cu polițiști sau prin patrule de jandarmi.

Sancțiunile au fost aplicate în municipiile Botoșani, Dorohoi, dar și în localitățile Trușești, Ungureni și Todireni, pentru tulburarea liniștii locatarilor, provocare de scandal în bar, refuz de părăsire a unui local public la cererea personalului de serviciu, consum de băuturi alcoolice și satisfacerea necesităților fiziologice în public, precum și adresarea de injurii și amenințări altor persoane.       

Lipsa de educație îi va costa pe contravenienți nu mai puțin de 9650 de lei, în urma transmiterii proceselor-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor la serviciile de impozite și taxe locale din localitățile de domiciliu ale acestora, în vederea luării în debit.

           

 

 

           

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
10

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
65

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
83

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...