Scandal la Balta Arsă: Amenzi de aproape 14.500 lei!

Patru bărbați au primit amenzi însumând 14.400 de lei, pentru adresare de injurii, refuz de legitimare și încercarea de împiedicare a oamenilor legii de a-și îndeplini atribuțiile de serviciu. Potrivit IJJ Botoșani, cei patru au fost "deranjați" de drona pe care reprezentantul ocolului silvic a lansat-o pentru supravegherea unui sector de pădure. 

Scandal la Balta Arsă: Amenzi de aproape 14.500 lei!
În după-amiaza zilei de miercuri, 13 februarie, câțiva bărbați din satul Balta Arsă și-au "vărsat" nervii pe un pădurar și jandarmii care îl însoțeau, după ce au fost "deranjați" de drona pe care reprezentantul ocolului silvic a lansat-o pentru supravegherea unui sector de pădure. 
 
Jandarmii botoșăneni, care acționau pe linia prevenirii tăierilor ilegale de arbori, au sancționat patru bărbați cu amenzi însumând 14.400 de lei, pentru adresare de injurii, refuz de legitimare și încercarea de împiedicare a oamenilor legii de a-și îndeplini atribuțiile de serviciu. 
 
În sprijinul jandarmilor au intervenit două echipaje de poliție din cadrul posturilor Curtești și Corni, care i-au ajutat pe lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi pentru liniștirea locuitorilor ce au casele foarte aproape de liziera pădurii.

Conflictul spontan a fost aplanat în cele din urmă, după dialogul purtat cu aceștia și oamenii au plecat la casele lor.

"​Sperăm că persoanele amendate au înțeles faptul că prin modul de comportare au săvârșit fapte contravenționale care nu pot fi trecute cu vederea pe timpul executării misiunilor specifice", transmit repreznetanții IJJ Botoșani.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
120

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
81

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
78

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...