SCANDAL început într-o sală de pariuri și terminat în Unitatea de Primiri Urgențe! Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare!

SCANDAL început într-o sală de pariuri și terminat în Unitatea de Primiri Urgențe! Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare!

Un scandal monstru a avut loc, sambata la amiaza, intr-o sala de pariuri de pe strada Bucovina, din municipiul Botosani, dupa ce doi barbati si-au impartit pumni si picioare.

Un apel la 112 anunta ca doi barbati se bat si fac scandal, iar la fata locului au ajuns jandarmii botosaneni. Doar ca atunci cand au ajuns jandarmii cei doi au disparut, astfel ca angajatii IJJ Botosani au cautat prin cartier pana cand au dat de un barbat in varsta de 39 de ani, cunoscut cu antecedente penale, care era batut bine.

Totul a inceput cand un bărbat de 26 de ani a fost agresat de recidivistul de 39 de ani, care l-a lovit cu pumnii, dupa care tanarul a iesit afara si a chemat in ajutor familia, care l-au luat la pumni pe agresor. Cei doi indivizi si rudele unui dintre ei, care este de etnie roma, au luat cu asalat Unitatea de Primiri Urgente, facand si acolo scandal.

"Verificările efectuate de oamenii legii au dus la identificarea si stabilirea celor implicați, jandarmii intervenind si la Unitatea de Primire a Urgentelor, pentru ca scandalul sa nu ia o mai mare amploare, fiind aplicate doua amenzi in valoare de cate 1000 de lei fiecare. Toți participanții la evenimentele din strada Bucovina au primit si cate o amenda in valoare de 200 de lei, pentru provocare si participare la scandal si tulburarea ordinii si liniștii publice. Dosarul cu actele de sesizare întocmite de jandarmi va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani", a precizat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al IJJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
17

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1424

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
367

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...