Scandal în plină stradă: Tânăr reținut, proprietarul unui bar a fost amendat!

Un minor de doar 14 ani a ajuns la spital în urma loviturilor primite de la tânărul de 20 de ani, acesta din urmă fiind în stare avansată de ebrietate.

Scandal în plină stradă: Tânăr reținut, proprietarul unui bar a fost amendat!
Poliţiştii din Darabani au emis, duminică, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Hudeşti, acesta fiind cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni.
 
În urma probatoriului administrat a rezultat că, în noaptea de 18 spre 19 mai 2019, persoana în cauză, pe fondul consumului excesiv de alcool, a provocat scandal pe drumul public din faţa unui bar din comuna Suharău, exercitând violenţe fizice şi ameninţări împotriva persoanelor prezente.
 
În timpul scandalului, tânărul de 20 de ani a lovit peste corp, cu un obiect contondent, un minor de 14 ani din comuna Suharău, provocându-i suferinţe fizice. Acesta din urmă a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.
 
"În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în care se continuă cercetărle sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, urmând ca astăzi tânărul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive", au precizat reprezentanții IPJ Botoșani.
 
Totodată, gestionarul barului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei, pentru servirea de alcool minorilor şi consumatorilor aflaţi în stare vădită de ebrietate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
104

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
60

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
59

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...