Scandal în parcarea unui supermarket din Dorohoi, provocat de un tânăr aflat în arest la domiciliu!

După producerea altercaţiei din parcarea supermarketului, tânărul s-a deplasat în incinta unui bar de pe Aleea Griviţa, de unde a sustras o sticlă cu băutură alcoolică.

Scandal în parcarea unui supermarket din Dorohoi, provocat de un tânăr aflat în arest la domiciliu!

   Foto: arhiva

Poliţiştii municipiului Dorohoi au fost sesizaţi, luni, de un bărbat de 39 de ani, din comuna Broscăuţi, cu privire la faptul că în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din municipiul Dorohoi a fost agresat de o persoană pe care o cunoaşte.
 
În urma activităţilor investigative efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, aflat în arest la domiciliu, a părăsit locuinţa unde executa această pedeapsă, deplasându-se în locaţia menţionată anterior, unde, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, a adresat ameninţări persoanei vătămate iar ulterior a agresat-o fizic. 
 
După producerea altercaţiei, tânărul s-a deplasat în incinta unui bar de pe Aleea Griviţa, de unde a sustras fără drept o sticlă cu băutură alcoolică.

"Având în vedere faptul că la momentul comiterii faptelor tânărul a încălcat obligaţiile impuse prin măsura arestului la domiciliu, poliţiştii vor informa instanţa de judecată despre aspectele constatate, cu propunere de înlocuire a acestei măsuri cu cea a arestului preventiv. În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi furt calificat, în vederea luării măsurilor legale", a precizat inspector de poliție Maria Capr, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

astăzi, 09:23
149

Italienii elogiază, într-un articol în La Nazione, talentul unui adolescent român în vârstă de 17 ani. Născut în Botoșani, Bogdan Stauciuc locuiește de mu...

CUMPLIT: Bătrână ștrangulată în propria casă pentru banii de pensie!

astăzi, 09:05
265

A supraviețuit războiului, foametei și zecilor de ani de comunism, dar a ajuns batjocura unui individ care a tânjit la fărâma ei de bani. Femeia în vârstă de 87 de ani a f...

Revolta unui dascăl după ce profesoara înjunghiată în fața cancelariei a fost găsită vinovată. "Nu aveți suflet, sunteți seci pe dinăuntru şi complici cu agresorul"

astăzi, 08:38
365

Comisia Liceului "Spiru Haret" din Ploiești a analizat cauzele incidentului deosebit de grav în care un cadru didactic a fost înjunghiat de un fost elev. Profesoara de mate...