Scandal de Crăciun cu zeci de tineri ce voiau să petreacă într-un bar. A fost nevoie de intervenţia mascaților!

Zeci de tineri din județul Botoșani au provocat un scandal monstru în a doua zi de Crăciun după ce nu au fost lăsaţi să ţină o petrecere într-un bar din localitatea Vorniceni.

 

Scandal de Crăciun cu zeci de tineri ce voiau să petreacă într-un bar. A fost nevoie de intervenţia mascaților!

Tinerii au vrut să organizeze petrecerea din a doua seară de Crăciunc în local, însă administratorii nu le-a permis accesul. Refuzul patronului localului a agitat spiritele iar tinerii au început să facă scandal și să devină reclacitranți, angajaţii barului văzându-se nevoiți să sune la 112 după ajutor.

Iniţial la fața locului au ajuns poliţiştii din comună, care însă au au solicitat sprijinul jandarmilor şi al mascaţilor. 

Trupele de ordine ajunse în scurt timp la bar au dispersat 40 de tineri ce se adunaseră în zona localului. Cinci dintre scandalagii au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei oraşului Săveni. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, cei cinci scandalagii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei.

În cazul a trei persoane implicate în scandal au fost întocmite actele procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,tulburare a ordinii şi liniştii publice”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

​Sustine AZI copiii din centre de plasament sa devina adultii responsabili si independenti de MAINE. Inscrie-te la voluntariat!

astăzi, 07:31
6

Programul educational Ajungem MARI a prelungit pana pe 1 februarie inscrierile la voluntariat in centre de plasament. Nevoia de voluntari in centre de plasament este foarte mare si Ajungem MARI cauta ...

BMW condus de un bărbat beat, pe contrasens! A lovit trei maşini! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
2195

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, se deplasa la volanul unui BMW, înmatriculat în Suceava, dinspre Colegiul Naţional "A.T. Laurian", iar când a ajuns la intersecţia cu strada Mihail Kogălnice...

Grav accident la Copălău! Trei persoane au fost rănite! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
2138

Un autoturism Audi, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care se deplasa dinspre Botoşani către Iaşi, a pătruns pe contrasens, după ce conducătorul auto a pierdut ...