Scandal de Crăciun cu zeci de tineri ce voiau să petreacă într-un bar. A fost nevoie de intervenţia mascaților!

Zeci de tineri din județul Botoșani au provocat un scandal monstru în a doua zi de Crăciun după ce nu au fost lăsaţi să ţină o petrecere într-un bar din localitatea Vorniceni.

 

Scandal de Crăciun cu zeci de tineri ce voiau să petreacă într-un bar. A fost nevoie de intervenţia mascaților!

Tinerii au vrut să organizeze petrecerea din a doua seară de Crăciunc în local, însă administratorii nu le-a permis accesul. Refuzul patronului localului a agitat spiritele iar tinerii au început să facă scandal și să devină reclacitranți, angajaţii barului văzându-se nevoiți să sune la 112 după ajutor.

Iniţial la fața locului au ajuns poliţiştii din comună, care însă au au solicitat sprijinul jandarmilor şi al mascaţilor. 

Trupele de ordine ajunse în scurt timp la bar au dispersat 40 de tineri ce se adunaseră în zona localului. Cinci dintre scandalagii au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei oraşului Săveni. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, cei cinci scandalagii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei.

În cazul a trei persoane implicate în scandal au fost întocmite actele procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,tulburare a ordinii şi liniştii publice”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
403

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
52

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
72

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...