Scandal de Crăciun cu zeci de tineri ce voiau să petreacă într-un bar. A fost nevoie de intervenţia mascaților!

Zeci de tineri din județul Botoșani au provocat un scandal monstru în a doua zi de Crăciun după ce nu au fost lăsaţi să ţină o petrecere într-un bar din localitatea Vorniceni.

 

Scandal de Crăciun cu zeci de tineri ce voiau să petreacă într-un bar. A fost nevoie de intervenţia mascaților!

Tinerii au vrut să organizeze petrecerea din a doua seară de Crăciunc în local, însă administratorii nu le-a permis accesul. Refuzul patronului localului a agitat spiritele iar tinerii au început să facă scandal și să devină reclacitranți, angajaţii barului văzându-se nevoiți să sune la 112 după ajutor.

Iniţial la fața locului au ajuns poliţiştii din comună, care însă au au solicitat sprijinul jandarmilor şi al mascaţilor. 

Trupele de ordine ajunse în scurt timp la bar au dispersat 40 de tineri ce se adunaseră în zona localului. Cinci dintre scandalagii au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei oraşului Săveni. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, cei cinci scandalagii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei.

În cazul a trei persoane implicate în scandal au fost întocmite actele procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,tulburare a ordinii şi liniştii publice”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
201

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
260

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
474

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...