Şantaj emoţional terminat cu o tragedie! Un tânăr a vrut să îşi ameninţe prietena că se sinucide dacă se despart şi s-a spânzurat accidental!

Ipoteză inedită în cazul morţii tânărului, de 23 de ani, din comuna Unţeni. Potrivit unor informaţii neoficiale, acesta şi-ar fi ameninţat iubita că se sinucide dacă se despart şi a simulat spânzurarea, însă a ajuns să îşi pună capăt zilelor. 

Şantaj emoţional terminat cu o tragedie! Un tânăr a vrut să îşi ameninţe prietena că se sinucide dacă se despart şi s-a spânzurat accidental!

Tânărul s-a spânzurat în grajdul din curtea casei părinţilor din localitatea Mănăstireni. A fost găsit de sora şi iniţial s-a crezut că a fost un act voit.

După ce s-a analizat telefonul care era căzut lângă el a fost descoperită o conversaţie între el şi iubita sa în care el ameninţa că se sinucide. Mai mult decât atât, chiar i-a trimis poze cu ştreangul la gât, în timp ce era urcat pe scară. Se pare că la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scară cu laţul la gât, ceea ce a dus la moartea sa.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat de angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală şi miercuri familia l-a înmormântat. 

Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele în cazul acestei morţi urmând a audia familia cât şi iubita tânărului. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Minora de 12 ani dispărută ieri dimineață a fost găsită!

astăzi, 09:00
296

Minora de 12 ani dispărută ieri a fost găsită în cursul nopții pe o stradă din municipiul Botoșani. Aceasta a fost internată la Centrul de Primire a Copilului în Regim de ...

Incendiu de proporții într-o locuință din județ, proprietara de 70 de ani, în stare de șoc! (Foto)

astăzi, 08:52
96

Noaptea trecută, o bucătărie de vară și un depozit de cereale din localitatea Victoria (Hlipiceni) au ars din cauza unui scurtcircuit.  Un vecin a observat flăcările și a sunat imediat la...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Ioan Scărarul și Sf. Euvula, mama Sf. Pantelimon

astăzi, 08:15
33

Sfântul Cuvios Ioan Scărarul s-a născut în Palestina şi a trăit între anii 578 şi 649. Iscusit la minte şi aplecat spre învăţătură, fericitul Ioan s-a îndeletni...