Salvați în ultima clipă din beciul unde fermenta vinul!

O adevărată desfășurare de forțe pentru salvarea a doi bărbați, în ajutorul acestora sărind sătenii, medicul din sat, plus echipajele pompieri, Ambulanță și SMURD. 

Salvați în ultima clipă din beciul unde fermenta vinul!

Liniștea satului Cernești, din comuna Todireni, a fost tulburată, miercuri la amiază, de vestea că un bărbat a fost găsit inconștient în beciul din gospodăria proprie. Cea care l-a găsit a fost fiica acestuia, ea povestind că tatăl său a vrut să mai completeze vinul în butoaiele din beci, fără să țină cont de fermentația vinului. Imediat ce a intrat, bărbatul de 64 de ani s-a prăbușit, în cădere suferind și lovituri la cap. 

Speriată, fiica bărbatului a strigat după ajutor, apoi a sunat la 112. Un vecin a venit repede, dar imediat ce a pătruns în beci a căzut și el inconștient. Un alt sătean a ajuns, doar că acesta a apelat la niște funii pentru a-i scoate pe cei doi, coborând în beci doar cât să îi prindă cu funia. Și pentru că între timp se mai adunaseră și alți vecini, au reușit să îi scoată pe cei doi bărbați. 

Medicul de familie din sat a adus un tub de oxigen, iar între timp au ajuns și echipajele de pompieri și de la Ambulanță. Din fericire, cei doi și-au revenit, chiar dacă erau confuzi. Bărbatul de 64 de ani a fost transportat la spital cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă aparținând SMURD, în timp ce a doua victimă, bărbatul de 58 de ani, a fost stabilizat de echipajul de la Ambulanță. 


 

 

 

Spune-ne opinia ta