Salvați din pădure după ce au petrecut câteva momente romantice sub clar de lună!

Doi tineri, de 21 și 23 de ani, au dorit să petreacă momente plăcute în pădurea din Teioasa, Darabani, dar planurile au fost date peste cap de o ploaie neprevăzută.

Salvați din pădure după ce au petrecut câteva momente romantice sub clar de lună!

Și nu pentru că ploaia nu ar fi fost destul de romantică pentru ei, ci pentru că mașina s-a împotmolit, iar perspectiva unei nopți întregi sub cerul înstelat nu le-a surâs nici unuia dintre cei doi îndrăgostiți.

Astfel că au sunat la 112 și au cerut ajutor, dar fără a putea indica exact locul în care se află. De patru ore au avut nevoie salvatorii pentru a-i găsi. 

Pentru a-i duce pe cei doi tineri în oraș, au acționat 13 pompieri, polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri voluntari din Darabani.

"Autoritățile au fost sesizate puțin după ora 23.00. La fața locului s-au deplasat  pompieri, polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi, precum și pompieri voluntari din Darabani. La patru ore de la începerea acțiunii de căutare, cei doi tineri au fost găsiți, fiind în afara oricărui pericol. Misiunea a fost îngreunată de faptul că tinerii nu aveau semnal la telefon, terenul era accidentat și vizibilitatea redusă", au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Pedeapsă până la 10 ani de închisoare pentru promovarea ideilor comuniste

Duminică, 24 Martie 2019
313

USR a depus la Senat o propunere legislativă care prevede închisoare până la zece ani pentru promovarea ideilor și doctrinelor comuniste și desființarea de drept a organizațiilor cu ...

Italia. Un român a atacat cu cuțitul medicii veniți s-o ajute pe soția sa

Vineri, 22 Martie 2019
714

Potrivit portalului latinaoggi.eu, citat de stiridiaspora.ro, episodul s-a petrecut joi seară, în localitatea italiană Latina Scalo (provincia Latina), nu departe de fosta fabrică de zahăr.&...

Finanțele preiau de la ANAF activitatea de soluționare a contestațiilor

Vineri, 22 Martie 2019
376

Ministerul Finanțelor va prelua, începând cu 1 iunie 2019, de la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC) ...