Salvați din pădure după ce au petrecut câteva momente romantice sub clar de lună!

Doi tineri, de 21 și 23 de ani, au dorit să petreacă momente plăcute în pădurea din Teioasa, Darabani, dar planurile au fost date peste cap de o ploaie neprevăzută.

Salvați din pădure după ce au petrecut câteva momente romantice sub clar de lună!

Și nu pentru că ploaia nu ar fi fost destul de romantică pentru ei, ci pentru că mașina s-a împotmolit, iar perspectiva unei nopți întregi sub cerul înstelat nu le-a surâs nici unuia dintre cei doi îndrăgostiți.

Astfel că au sunat la 112 și au cerut ajutor, dar fără a putea indica exact locul în care se află. De patru ore au avut nevoie salvatorii pentru a-i găsi. 

Pentru a-i duce pe cei doi tineri în oraș, au acționat 13 pompieri, polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri voluntari din Darabani.

"Autoritățile au fost sesizate puțin după ora 23.00. La fața locului s-au deplasat  pompieri, polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi, precum și pompieri voluntari din Darabani. La patru ore de la începerea acțiunii de căutare, cei doi tineri au fost găsiți, fiind în afara oricărui pericol. Misiunea a fost îngreunată de faptul că tinerii nu aveau semnal la telefon, terenul era accidentat și vizibilitatea redusă", au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Psalm pentru părinți

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
1684

Bucuraţi-vă seara când în casă este gălăgie şi nu vă puteţi odihni de râsetele pruncilor voştri, băgaţi devreme în pat. Nu-i mai apostofraţi pe copii că ...

PSD merge inainte cu Dragnea

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
460

Social-democratii au transat vineri un nou episod din razboiul intern care macina PSD deja de aproape doi ani, timp in care, rand pe rand, contestatari ai lui Liviu Dragnea i-au reclamat stilul sau de...

Alertă meteo: Un val de ger arctic loveşte Europa săptămâna viitoare şi anunţă sfârşitul verii şi în România

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
2217

Vestul Europei se confruntă în ultima perioadă cu schimbări drastice din punct de vedere al temperaturilor şi fenomenelor meteorologice, potrivit Severe-Weather.În plus, schimbări...