Salvați din pădure după ce au petrecut câteva momente romantice sub clar de lună!

Doi tineri, de 21 și 23 de ani, au dorit să petreacă momente plăcute în pădurea din Teioasa, Darabani, dar planurile au fost date peste cap de o ploaie neprevăzută.

Salvați din pădure după ce au petrecut câteva momente romantice sub clar de lună!

Și nu pentru că ploaia nu ar fi fost destul de romantică pentru ei, ci pentru că mașina s-a împotmolit, iar perspectiva unei nopți întregi sub cerul înstelat nu le-a surâs nici unuia dintre cei doi îndrăgostiți.

Astfel că au sunat la 112 și au cerut ajutor, dar fără a putea indica exact locul în care se află. De patru ore au avut nevoie salvatorii pentru a-i găsi. 

Pentru a-i duce pe cei doi tineri în oraș, au acționat 13 pompieri, polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri voluntari din Darabani.

"Autoritățile au fost sesizate puțin după ora 23.00. La fața locului s-au deplasat  pompieri, polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi, precum și pompieri voluntari din Darabani. La patru ore de la începerea acțiunii de căutare, cei doi tineri au fost găsiți, fiind în afara oricărui pericol. Misiunea a fost îngreunată de faptul că tinerii nu aveau semnal la telefon, terenul era accidentat și vizibilitatea redusă", au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, mare sărbătoare a creștinătății - VIDEO

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
71

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica.Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea ...

Înregistrările video în procesele penale: Chiar nu vor mai fi folosite ca probe, de acum înainte?

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
450

Probabil ați aflat deja că multe, multe modificări la Codul de procedură penală au fost adoptate săptămâna aceasta în Parlament. Ați aflat, poate, din informațiile oferite de alț...

Iohannis, după condamnarea lui Dragnea: Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat!

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
545

Preşedintele Klaus Iohannis se află la Sibiu, cu ocazia reuniunii de liceu a foştilor săi elevi. "Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de preşedinţe al Rom&aci...