Salvat de consăteni: A căzut în groapa pe care a săpat-o

Salvat de consăteni: A căzut în groapa pe care a săpat-o

Un bărbat de 51 de ani din Botoșani a căzut în groapa pe care o săpa pentru a face un beci. Evenimentul a avut loc marți dimineață, în satul Ghireni, comuna Coțușca. Din primele informații, bărbatul săpa groapa pentru a construi un beci, iar la un moment dat i s-a făcut rău și a căzut, rămânând inconștient pe fundul gropii adânci de câţiva metri.

Speriaţi, oamenii de pe margine au sunat la 112, pentru că nu reuşeau să îl scoată pe cel căzut şi acesta nici nu mai reacţiona. La fața locului, a fost direcționat un echipaj de pompieri de la Săveni, pentru a degaja persoana căzută în beciul în construcţie. De asemenea, spre locuința victimei a plecat și două echipaje meidcale, de la Ambulanţa Săveni şi de la SMURD Botoşani. 

Până la sosirea pompierilor, botoșăneanul a fost scos, în cele din urmă, de vecinii din sat, care s-au strâns în număr mare pentru a-l ajuta.

„Ulterior, acesta și-a revenit și a refuzat transportul la spital, fiind stabilizat la faţa locului de echipajul de la Săveni”, a precizat ofiţerul Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
328

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
47

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
66

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...