S-au crezut zmeii satului, dar au ajuns în arest: Din ușa barului, i-au înjurat și jignit pe polițiștii care patrulau prin comună!

Urmează ca pe numele celor doi să fie formulată propunere de arestare preventivă.

S-au crezut zmeii satului, dar au ajuns în arest: Din ușa barului, i-au înjurat și jignit pe polițiștii care patrulau prin comună!

Miercuri, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de T.V., de 30 de ani, şi T.I., de 67 de ani, ambii din comuna Durneşti, judeţul Botoşani, cei doi fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 15.03.2017, în jurul orei 19.20, T.V., aflându-se în zona unui bar din localitatea Durneşti şi fiind în stare vădită de ebrietate, a adresat injurii, cuvinte și expresii jignitoare polițiştilor din cadrul Postului Durneşti, aceştia efectuând activităţi de patrulare.

Tânărul a fost somat să înceteze, însă a refuzat, continuând să provoace scandal, tulburând în acest fel ordinea şi liniştea publică, împrejurare în care a fost imobilizat și condus la autospeciala de poliţie.

Pe parcursul desfăşurării procedurilor menţionate, T.I. a intervenit şi s-a manifestat de asemenea agresiv, context în care ambii bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliției oraşului Ștefănești.

De asemenea, asupra lui T.I., poliţiştii au găsit un obiect contondent.

În cauză continuă cercetările, urmând ca pe numele celor doi să fie formulată propunere de arestare preventivă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
308

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
184

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
130

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...