S-a trezit cu un ceaun fierbinte pe cap, in casa vecinului pe care a vrut sa-l ajute in gospodarie!

Un barbat in varsta de 41 s-a prezentat, marti dimineata, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, cu arsuri pe cap si pe fata, arsuri provenite in urma unei altercatii cu un vecin, dupa spusele barbatului.

S-a trezit cu un ceaun fierbinte pe cap, in casa vecinului pe care a vrut sa-l ajute in gospodarie!

Aurel Cretu, din comuna Sendriceni, spune ca sambata dupa-amiaza s-a dus la un vecin de-al sau ca sa-l ajute in gospodarie, sa dea mancare si apa la animale, dar s-a trezit si cu un ceaun fierbinte pe cap.

"M-a chemat M. T. sa-l ajut pe la treburi, la animale, ca are trei cai. Am intrat in casa si in momentul ala a luat un ceaun de pe plita si l-a pus pe cap si pe fata. Nu avea apa in el, era gol, dar era fierbinte tare. Nu stiu de ce. El era beat. A avut toane", a spus Aurel Cretu.

Barbatul s-a prezentat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a primit ingrijiri medicale, insa pe fisa victimei nu apare ca ar fi suferit arsuri, ci doar un traumatism cranio-cerebral si un traumatism cranio-facial. In plus, victima se afla intr-o avansata stare de ebrietate.

Medicii dorohoieni au anuntat Politia, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru loviri pe numele vecinului, pe motiv ca acesta l-ar fi lovit cu pumnii si picioarele, nicidecum ca i-ar fi pus ceaunul fierbinte pe cap. Acestia vor trebui sa afle si de unde au aparut arsurile de pe corpul victimei si daca nu cumva a existat o alta altercatie ulterioara intre cei doi barbati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1328

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
381

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
335

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...