S-a trezit cu un ceaun fierbinte pe cap, in casa vecinului pe care a vrut sa-l ajute in gospodarie!

Un barbat in varsta de 41 s-a prezentat, marti dimineata, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, cu arsuri pe cap si pe fata, arsuri provenite in urma unei altercatii cu un vecin, dupa spusele barbatului.

S-a trezit cu un ceaun fierbinte pe cap, in casa vecinului pe care a vrut sa-l ajute in gospodarie!

Aurel Cretu, din comuna Sendriceni, spune ca sambata dupa-amiaza s-a dus la un vecin de-al sau ca sa-l ajute in gospodarie, sa dea mancare si apa la animale, dar s-a trezit si cu un ceaun fierbinte pe cap.

"M-a chemat M. T. sa-l ajut pe la treburi, la animale, ca are trei cai. Am intrat in casa si in momentul ala a luat un ceaun de pe plita si l-a pus pe cap si pe fata. Nu avea apa in el, era gol, dar era fierbinte tare. Nu stiu de ce. El era beat. A avut toane", a spus Aurel Cretu.

Barbatul s-a prezentat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a primit ingrijiri medicale, insa pe fisa victimei nu apare ca ar fi suferit arsuri, ci doar un traumatism cranio-cerebral si un traumatism cranio-facial. In plus, victima se afla intr-o avansata stare de ebrietate.

Medicii dorohoieni au anuntat Politia, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru loviri pe numele vecinului, pe motiv ca acesta l-ar fi lovit cu pumnii si picioarele, nicidecum ca i-ar fi pus ceaunul fierbinte pe cap. Acestia vor trebui sa afle si de unde au aparut arsurile de pe corpul victimei si daca nu cumva a existat o alta altercatie ulterioara intre cei doi barbati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
81

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
220

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
95

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...