S-a stins din viață un fost primar al Municipiului Botoșani

Unul dintre foștii primari ai Municipiului Botoșani s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, aflându-se la cârma urbei vreme de un mandat, iar ulterior lucrând în cadrul unei societăți subordonată Consiliului Local.

S-a stins din viață un fost primar al Municipiului Botoșani

Este vorba de Dumitru Chiriacescu, în vârstă de 74 de ani, care a condus Botoșaniul în perioada 1992-1994, după ce a fost ales pe listele Frontului Salvării Naționale, partid pe care l-a fondat.

După ce a plecat de la conducerea Primăriei Botoșani, Dumitru Chiriacescu a condus societatea Eltrans, iar mai apoi a fost șef al Direcției Județene de Drumuri de la Suceava, funcție de pe care a și ieșit la pensie.

"Dumnezeu să te aibă în pază, să te ierte și să te odihnească în pace și liniște, după o viață de muncă dedicată celor mulți, după multe piedici și obstacole întâmpinate pe acest pământ, cred că bunul Dumnezeu îți va reda liniștea de care noi toți avem nevoie. Rămas bun Titi, atât cât voi mai avea de trăit, mă voi gândi mereu la tot ce am făcut bun pentru Botoșani și botoșăneni, în perioada când ai condus municipiul", a postat pe o rețea de socializare Corneliu Vicențiu Daniliuc, fost viceprimar al Municipiului Botoșani. 

Foto Facebook: Dumitru Chiriacescu


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
875

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
275

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
231

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...