S-a izbit cu mopedul într-o poartă, oamenii legii i-au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă!

Nu are permis, dar asta nu l-a oprit să împrumute un moped de la un necunoscut, pentru a se distra pe drumurile din sat. Numai că distracția s-a terminat mult prea repede. Mopedul s-a izbit în poarta unei case, tânărul de 24 de ani ajungând pe patul de spital.

S-a izbit cu mopedul într-o poartă, oamenii legii i-au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă!
Duminică, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Sarafineşti s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un moped, însă până la sosirea echipei de cercetare, persoane necunoscute au luat vehiculul din locul respectiv.
 
Din cercetări a rezultat faptul că un tânăr de 24 de ani a împrumutat în cursul zilei mopedul de la o persoană pe care nu o cunoştea, moped pe care ulterior l-a condus pe raza localităţii Sarafineşti.

Într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în poarta unei locuinţe.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Potrivit IPJ Botoșani, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...