S-a izbit cu mașina într-o căruță nesemnalizată. Șoferul, care a fugit de la locul faptei, avea o alcoolemie de 1,13!

În urma impactului, un tânăr din căruță a fost rănit. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

S-a izbit cu mașina într-o căruță nesemnalizată. Șoferul, care a fugit de la locul faptei, avea o alcoolemie de 1,13!
O autoutilitară condusă de un bărbat de 39 de ani, din comuna Manoleasa, se deplasa vineri pe drumul naţional DN 24 C. Pe relaţia Ştefăneşti- Ripiceni a intrat în coliziune cu o căruță care circula în aceeaşi direcţie de mers, însă nu era înregistrată sau semnalizată corespunzător cu elemente reflectorizante pentru deplasarea pe timpul nopţii.

În atelajul hipo se aflau conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 36 de ani, şi un pasager, de 20 de ani, acesta din urmă suferind leziuni corporale.
 
După producerea accidentului rutier conducătorul autoutilitarei a părăsit locul producerii acestuia fără încuviinţarea organelor de poliţe, fiind depistat la scurt timp la locuinţa unui bărbat din comuna Ripiceni.

"Cu ocazia testării alcoolscopice a conducătorului auto a rezultat valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cazul conducătorului atelajului, rezultatul testării alcoolscopice a fost negativ", a precizat inspector de poliția Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
13

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
67

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
258

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...