S-a crezut în filmele de acțiune! Ce a pățit un botoșănean care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor

Beat, fără permis, a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor. După numai 200 de metri, tânărul de 20 de ani a oprit... în șanțul de pe marginea drumului!

S-a crezut în filmele de acțiune! Ce a pățit un botoșănean care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor

Poliţiştii din Vlăsineşti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ 294 A, pe raza comunei Avrămeni, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe direcţia Mitoc-Avrămeni.

Întrucât conducătorul auto a ignorat semnalelel poliţiştilor, echipajul a pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice şi luminoase.

După aproximativ 200 de metri, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, oprindu-se în şanţul de pe marginea drumului.

"Cu ocazia verificării documentelor, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 20 de ani, din comuna Adăşeni, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a precizat inspector de poliție Maria Carp, putător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Totodată, s-a constatat că inspecţia tehnică periodică şi asigurarea autoturismului sunt expirate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, fiind totodată luată şi măsura reţinerii plăcuţelor de înmatriculare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A vrut să-și ducă soția la Maternitate, dar s-a "împotmolit" în asfalt!

Joi, 25 Aprilie 2019
1151

Un botoșănean a povestit, plin de năduf, ce a pățit pe un drum din județul Botoșani. Pentru că soția, însărcinată în aproape 9 luni, se simțea rău, bărbatul a urcat în ...

Parlamentul austriac a votat: Românii rămân fără bani

Joi, 25 Aprilie 2019
317

Străinii şi familiile mari, inclusiv românii, vor fi principalele categorii vizate de reduceri ale beneficiilor sociale în Austria, în baza unei reforme care a fost votată joi &ic...

Cum combini alimentele de Paști pentru a evita afecțiunile digestive

Joi, 25 Aprilie 2019
136

Afecțiunile digestive, inamicul numărul 1 al marilor sărbători. Cum se servesc preparatele pentru a evita aceste probleme. Sfaturi pentru masa de Paște: cum ar trebui să servească românii...