Românii din diaspora: "Să ne adunăm în august și să dăm jos acest guvern de hoți!"

Mitingul PSD a fost intens urmărit pe rețelele de socializare și de românii aflați peste hotare, iar o postare publicată pe un grup cu români din Italia atrage în mod deosebit atenția. 

Românii din diaspora: "Să ne adunăm în august și să dăm jos acest guvern de hoți!"

Textul, preluat și publicat de H. Gheorghe, a primit aproape o mie de like-uri până în acest moment și are sute de distribuiri.

Românul, își îndeamnă astfel conaționalii aflați la muncă, departe de țară:

„Haideți să ne adunăm în august peste un milion din Diaspora și să dăm jos acest guvern de hoți!”

„Vin și eu!” răspunde într-un prim-comentariu, Adrian.

Marius este hotărât și radical: „OK, dar să dăm jos toți parlamentarii și președinte și tot, că toți fură, nu contează nația de partid, nimeni nu a făcut nimic în ultimi 28 de ani, toți au furat!”

Livia își exprimă speranța: „Dacă cei de acasă nu au fost auziți, poate ne aud pe noi!”

Irina Elena întreabă: „Mulți vrem să ne întoarcem dar ce facem cu copiii născuți aici ce facem?” Îi răspunde Ovidiu: „Da, într-adevăr asta este o problemă și majoritatea cei care avem copii ne gândim la vitorul lor, dar să nu uităm că suntem români și dacă noi nu schimbăm ceva, nimeni nu o va face.”

Lili este de acord cu îndemnul, vine chiar și cu propuneri: „În august și noi în piață, la București, 2 zile să stăm acolo dar mai civilizați și mai curați față de cei aduși de PSD.” Tot ea, continuă: „Eu sunt sătulă să fac slugă la străini și să le plătim taxe aici, în străinătate, să le meargă lor bine. Vreau în țara mea, să prospere ea, nu să lăsăm banii la străini! Un lider ne trebuie, că și pe jos vin, sunt sătulă de străinătate!”

Andreea e realistă: „Uniți ar trebui să fim cu toții în stradă, nu pe site-uri de socializare… Acum, mai mult ca niciodată ar trebui să ieșim în stradă noi, cei plecați departe și care vrem să salvăm România noastră. Să ne amintim cu toții din a cui vină suntem plecați de lângă cei dragi! Noi, acum, să ne unim cu adevărat, dar să ne unim! Nu vorbe, fapte români!”

Viorica e neîncrezătoare: „Și ce să facem, să punem alți hoți la conducere? Că persoane cinstite în politică sunt puține…”

Elena Tania concluzionează: „Ar cam fi cazul să ne spunem și noi cuvântul, la noi e puterea nu la ei… sunt de acord cu protestul. Ne unim cu toți și doborâm hoții!”

Camelia, nu poate decât să își exprime acordul printr-o frază cât o mie de cuvinte: „România mea frumoasă… ”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
21

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
17

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
22

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...