Român reținut în Italia, după o lovitură de 200.000 de euro: A furat 4.000 de proteze dentare din titan!

Protezele dentare din titan cu valoarea de 200.000 de euro au fost sechestrate de poliție din apartamentul unui român de 37 de ani, rezident într-o localitate de pe centura orașului Torino.

Român reținut în Italia, după o lovitură de 200.000 de euro: A furat 4.000 de proteze dentare din titan!

   foto: TorinoToday

Bărbatul fusese reținut cu puțin timp înainte la o benzinărie. Împreună cu el era un italian de 53 de ani și cei doi făceau plinul de motorină la o furgonetă Fiat Ducato (în care fusese instalată o cisternă artizanală de peste o mie de litri) utilizând carduri bancare clonate. Cu puțin timp înainte, la alte benzinării au fost alte două tentative de alimentare care nu s-au încheiat cu bine.

Românul avea asupra sa, în afară de cardurile furate, și 1.300 de euro în numerar. Acasă la el au fost găsite 4.000 de proteze din titan pentru implant dentar (care ar fi fost furate în mai multe reprize de la Prodent, firmă din provincia Milano), cinci burghie, un fierăstrău circular, o trusă cu set de chei, șase perechi de ochelari de soare ambalați, 70 de perechi de pantaloni de damă cu etichetă, cinci carduri de fidelitate ale unor supermarket-uri, arata gazetaromaneasca.com.

Opt bidoane goale cu reziduri de carburant au fost apoi găsite în pivnița italianului. Daunele estimate produse în urma alimentărilor abuzive la Q8 se ridică la 65.000 de euro.

Anchetele continuă pentru identificarea altor autori ai furturilor.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...