Român prins în Italia cu 14 cărți de identitate false, toate cu fotografia aceleiași persoane!

Românul avea asupra sa 14 cărți de identitate românești valabile pentru expatriere, 5 cărți de identitate false italiene, 15 cartele cu cod fiscal italian, 35 de cartele telefonice, suma de 1.720 de euro în numerar, 1 calculator portabil și 3 telefoane mobile.

Român prins în Italia cu 14 cărți de identitate false, toate cu fotografia aceleiași persoane!

Poliția de Stat din Pescara (Abruzzo) a intervenit într-un hotel de pe coasta maritimă a orașului pentru a da curs unei verificări. Autoritățile au surprins astfel pe cetățeanul de origine română cu inițialele P.M., în vârstă de 34 de ani, cu mai multe documente de identitate false asupra sa, informează Rotalianul.com, care citeaza Pescara Post.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au fost imediat alertați de atitudinea suspectă a bărbatului, care are mai multe dosare la poliție în materie de documente false. Prin urmare, au procedat la percheziția corporală a acestuia și a mașinii sale, în care au fost găsite mai multe documente contrafăcute.

Printre efectele personale ale bărbatului român au fost descoperite și confiscate un număr de 14 cărți de identitate românești valabile pentru expatriere, cu număr și serie diferite dar toate cu fotografia aceleiași persoane. De asemenea, au fost găsite și confiscate 5 cărți de identitate false italiene, 15 cartele cu cod fiscal italian, cât și 35 de cartele telefonice a căror proveniență românul nu a putut să o justifice. Polițiștii au mai confiscat suma de 1.720 de euro în numerar, bani proveniți probabil din activități ilegale; s-au găsit și 1 calculator portabil și 3 telefoane mobile, de asemenea confiscate pentru continuarea anchetei.

Bărbatul român a fost acuzat și arestat pentru deținerea și fabricarea de documente false de expatriere, conform art. n. 497 bis C.P. și denunțat, de asemenea,  pentru primirea de bunuri furate conform art. n. 648 C. P.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Trecem la ora de vara: In noaptea de sambata spre duminica dam ceasurile inainte

astăzi, 12:11
370

In ciuda vremii de afara, Romania va trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de vara. Ceasurile vor fi date inainte cu o ora, iar ora 03:00 va deveni ora 04:00.Astfel, duminica...

Botoșănean implicat într-un accident mortal, la Suceava!

astăzi, 11:19
1862

Doua tiruri si o camioneta s-au ciocnit vineri in trafic, tirurile plonjand in gardul unei case. Soferul unuia dintre autotrenuri a ramas incarcerat, in stare de inconstienta, iar pentru extrager...

În sfârșit, Becali e mulțumit de jucătorul de la FC Botoșani: "Ce gol a dat! Este imposibil sa nu ajunga mare fotbalist!"

astăzi, 09:41
457

Gigi Becali are încredere ca FCSB va triumfa la finalul acestui sezon, dar îsi face timp si pentru viitor. Astfel, finantatorul ros-albastrilor se bucura pentru faptul ca si-a asigurat sem...