Român prins în Italia cu 14 cărți de identitate false, toate cu fotografia aceleiași persoane!

Românul avea asupra sa 14 cărți de identitate românești valabile pentru expatriere, 5 cărți de identitate false italiene, 15 cartele cu cod fiscal italian, 35 de cartele telefonice, suma de 1.720 de euro în numerar, 1 calculator portabil și 3 telefoane mobile.

Român prins în Italia cu 14 cărți de identitate false, toate cu fotografia aceleiași persoane!

Poliția de Stat din Pescara (Abruzzo) a intervenit într-un hotel de pe coasta maritimă a orașului pentru a da curs unei verificări. Autoritățile au surprins astfel pe cetățeanul de origine română cu inițialele P.M., în vârstă de 34 de ani, cu mai multe documente de identitate false asupra sa, informează Rotalianul.com, care citeaza Pescara Post.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au fost imediat alertați de atitudinea suspectă a bărbatului, care are mai multe dosare la poliție în materie de documente false. Prin urmare, au procedat la percheziția corporală a acestuia și a mașinii sale, în care au fost găsite mai multe documente contrafăcute.

Printre efectele personale ale bărbatului român au fost descoperite și confiscate un număr de 14 cărți de identitate românești valabile pentru expatriere, cu număr și serie diferite dar toate cu fotografia aceleiași persoane. De asemenea, au fost găsite și confiscate 5 cărți de identitate false italiene, 15 cartele cu cod fiscal italian, cât și 35 de cartele telefonice a căror proveniență românul nu a putut să o justifice. Polițiștii au mai confiscat suma de 1.720 de euro în numerar, bani proveniți probabil din activități ilegale; s-au găsit și 1 calculator portabil și 3 telefoane mobile, de asemenea confiscate pentru continuarea anchetei.

Bărbatul român a fost acuzat și arestat pentru deținerea și fabricarea de documente false de expatriere, conform art. n. 497 bis C.P. și denunțat, de asemenea,  pentru primirea de bunuri furate conform art. n. 648 C. P.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Torționarul Ioan Ficior a murit în pușcărie!

astăzi, 14:17
280

Torționarul Ioan Ficior a murit, miercuri, la spitalul Penitenciarului Jilava, transmite Pro TV. Ficior se afla în pușcărie după ce, pe 27 martie 2017, a fost condamnat definitiv la 20 ...

Climatolog de la ANM: Vom avea temperaturi de 50 de grade în sudul țării

astăzi, 08:08
690

Anotimpurile vor ramane patru, dar ritmul lor se va modifica, sustine Roxana Bojariu, director al Departamentului de Climatologie din cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), care averti...

PSD vrea să facă Poliția Facebook!

astăzi, 07:22
268

În condițiile în care Facebook este principalul mijloc prin care se organizează în prezent manifestații, puterea pare să fie preocupată de această platformă de socializare. &I...