Român prins în Italia cu 14 cărți de identitate false, toate cu fotografia aceleiași persoane!

Românul avea asupra sa 14 cărți de identitate românești valabile pentru expatriere, 5 cărți de identitate false italiene, 15 cartele cu cod fiscal italian, 35 de cartele telefonice, suma de 1.720 de euro în numerar, 1 calculator portabil și 3 telefoane mobile.

Român prins în Italia cu 14 cărți de identitate false, toate cu fotografia aceleiași persoane!

Poliția de Stat din Pescara (Abruzzo) a intervenit într-un hotel de pe coasta maritimă a orașului pentru a da curs unei verificări. Autoritățile au surprins astfel pe cetățeanul de origine română cu inițialele P.M., în vârstă de 34 de ani, cu mai multe documente de identitate false asupra sa, informează Rotalianul.com, care citeaza Pescara Post.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au fost imediat alertați de atitudinea suspectă a bărbatului, care are mai multe dosare la poliție în materie de documente false. Prin urmare, au procedat la percheziția corporală a acestuia și a mașinii sale, în care au fost găsite mai multe documente contrafăcute.

Printre efectele personale ale bărbatului român au fost descoperite și confiscate un număr de 14 cărți de identitate românești valabile pentru expatriere, cu număr și serie diferite dar toate cu fotografia aceleiași persoane. De asemenea, au fost găsite și confiscate 5 cărți de identitate false italiene, 15 cartele cu cod fiscal italian, cât și 35 de cartele telefonice a căror proveniență românul nu a putut să o justifice. Polițiștii au mai confiscat suma de 1.720 de euro în numerar, bani proveniți probabil din activități ilegale; s-au găsit și 1 calculator portabil și 3 telefoane mobile, de asemenea confiscate pentru continuarea anchetei.

Bărbatul român a fost acuzat și arestat pentru deținerea și fabricarea de documente false de expatriere, conform art. n. 497 bis C.P. și denunțat, de asemenea,  pentru primirea de bunuri furate conform art. n. 648 C. P.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

O poveste adevărată. Despre oameni buni și oameni care învață să fie buni!

astăzi, 13:12
380

Sunt în tren, călătoresc de la Tg Bujor la Galați. La o stație intră un om al străzii. Plin de vânătăi, cu fața umflată. Arată de vreo 30 de ani.Privind în jur, î...

Ce trebuie să știe și să poată face un român care termină școala în 2030

Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
266

Organizația Națiunilor Unite, prin UNESCO, a trasat câteva linii majore spre care să se îndrepte toate țările. Se numesc, pompos, "Obiective de Dezvoltare Durabilă". Toate ...

VIDEO Gest emoționant la sfârşitul meciului de handbal, pentru Cristina Neagu!

Vineri, 14 Decembrie 2018
749

Jucătoarele României au creat vineri un moment de emoţie puternică în sala unde s-a jucat semifinala cu Rusia, pierdută cu 28-22, la Campionatul European din Franţa. La finalul celor ...