Român prins în Italia cu 14 cărți de identitate false, toate cu fotografia aceleiași persoane!

Românul avea asupra sa 14 cărți de identitate românești valabile pentru expatriere, 5 cărți de identitate false italiene, 15 cartele cu cod fiscal italian, 35 de cartele telefonice, suma de 1.720 de euro în numerar, 1 calculator portabil și 3 telefoane mobile.

Român prins în Italia cu 14 cărți de identitate false, toate cu fotografia aceleiași persoane!

Poliția de Stat din Pescara (Abruzzo) a intervenit într-un hotel de pe coasta maritimă a orașului pentru a da curs unei verificări. Autoritățile au surprins astfel pe cetățeanul de origine română cu inițialele P.M., în vârstă de 34 de ani, cu mai multe documente de identitate false asupra sa, informează Rotalianul.com, care citeaza Pescara Post.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au fost imediat alertați de atitudinea suspectă a bărbatului, care are mai multe dosare la poliție în materie de documente false. Prin urmare, au procedat la percheziția corporală a acestuia și a mașinii sale, în care au fost găsite mai multe documente contrafăcute.

Printre efectele personale ale bărbatului român au fost descoperite și confiscate un număr de 14 cărți de identitate românești valabile pentru expatriere, cu număr și serie diferite dar toate cu fotografia aceleiași persoane. De asemenea, au fost găsite și confiscate 5 cărți de identitate false italiene, 15 cartele cu cod fiscal italian, cât și 35 de cartele telefonice a căror proveniență românul nu a putut să o justifice. Polițiștii au mai confiscat suma de 1.720 de euro în numerar, bani proveniți probabil din activități ilegale; s-au găsit și 1 calculator portabil și 3 telefoane mobile, de asemenea confiscate pentru continuarea anchetei.

Bărbatul român a fost acuzat și arestat pentru deținerea și fabricarea de documente false de expatriere, conform art. n. 497 bis C.P. și denunțat, de asemenea,  pentru primirea de bunuri furate conform art. n. 648 C. P.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, mare sărbătoare a creștinătății - VIDEO

astăzi, 07:54
315

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica.Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea ...

Înregistrările video în procesele penale: Chiar nu vor mai fi folosite ca probe, de acum înainte?

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
643

Probabil ați aflat deja că multe, multe modificări la Codul de procedură penală au fost adoptate săptămâna aceasta în Parlament. Ați aflat, poate, din informațiile oferite de alț...

Iohannis, după condamnarea lui Dragnea: Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat!

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
595

Preşedintele Klaus Iohannis se află la Sibiu, cu ocazia reuniunii de liceu a foştilor săi elevi. "Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de preşedinţe al Rom&aci...