Român prins în Italia cu 14 cărți de identitate false, toate cu fotografia aceleiași persoane!

Românul avea asupra sa 14 cărți de identitate românești valabile pentru expatriere, 5 cărți de identitate false italiene, 15 cartele cu cod fiscal italian, 35 de cartele telefonice, suma de 1.720 de euro în numerar, 1 calculator portabil și 3 telefoane mobile.

Român prins în Italia cu 14 cărți de identitate false, toate cu fotografia aceleiași persoane!

Poliția de Stat din Pescara (Abruzzo) a intervenit într-un hotel de pe coasta maritimă a orașului pentru a da curs unei verificări. Autoritățile au surprins astfel pe cetățeanul de origine română cu inițialele P.M., în vârstă de 34 de ani, cu mai multe documente de identitate false asupra sa, informează Rotalianul.com, care citeaza Pescara Post.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au fost imediat alertați de atitudinea suspectă a bărbatului, care are mai multe dosare la poliție în materie de documente false. Prin urmare, au procedat la percheziția corporală a acestuia și a mașinii sale, în care au fost găsite mai multe documente contrafăcute.

Printre efectele personale ale bărbatului român au fost descoperite și confiscate un număr de 14 cărți de identitate românești valabile pentru expatriere, cu număr și serie diferite dar toate cu fotografia aceleiași persoane. De asemenea, au fost găsite și confiscate 5 cărți de identitate false italiene, 15 cartele cu cod fiscal italian, cât și 35 de cartele telefonice a căror proveniență românul nu a putut să o justifice. Polițiștii au mai confiscat suma de 1.720 de euro în numerar, bani proveniți probabil din activități ilegale; s-au găsit și 1 calculator portabil și 3 telefoane mobile, de asemenea confiscate pentru continuarea anchetei.

Bărbatul român a fost acuzat și arestat pentru deținerea și fabricarea de documente false de expatriere, conform art. n. 497 bis C.P. și denunțat, de asemenea,  pentru primirea de bunuri furate conform art. n. 648 C. P.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...