Român bătut cu bâta de baseball de o italiancă. Polițiștii l-au găsit leșinat în mijlocul străzii!

Român bătut cu bâta de baseball de o italiancă. Polițiștii l-au găsit leșinat în mijlocul străzii!

În după-amiaza zilei de miercuri, 20 iunie 2018, agenții de la poliția locală din Genova au fost chemați să intervină în piazza Caricamento din localitate, în urma unei agresiuni care a avut loc asupra unui bărbat de cetățenie română.

Potrivit ziarului local Genova Today, când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit un bărbat de cetățenie română leșinat în mijlocul străzii, iar în apropierea locului unde a acesta a fost găsit se auzeau unele voci agitate. Ulterioare controale i-au dus pe polițiști în fața unui alt bărbat român, care reținea cu forța o femeie de cetățenie italiană.

La vederea polițiștilor, bărbatul român a predat acestora o bâtă de baseball din aluminiu despre care a declarat că a smuls-o femeii italience din mâini. Din declarațiile martorilor, se pare că femeia l-a lovit puternic cu bâta de baseball pe celălalt bărbat român, pe care polițiștii l-au găsit leșinat în stradă. Agresiunea ar fi avut loc în urma unor neînțelegeri între italiancă și român pe probleme legate de consumul și traficul de droguri, mai precizează sursa citată de Rotalianul.com.

Românul rănit a fost transportat la spitalul Galliera, unde medicii i-au prescris șapte zile de recuperare medicală, în timp ce femeia, care a declarat că și ea, la rândul său, ar fi fost rănită, a fost transportată la spitalul San Martino, unde medicii i-au dat 20 de zile de recuperare medicală.

Femeia italiancă, despre care sursa citată specifică și faptul că are antecedente penale, a fost denunțată în stare libertate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
578

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
105

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...