REVELION 2017: LA MULŢI ANI, 2017! La mulţi ani, Botoşani!- FOTO, VIDEO
BOTOSANI

Cu exclamaţii de surpriză, cu lacrimi în ochi şi cu zâmbete largi: aşa au întâmpinat botoşănenii anul 2017, la Revelionul organizat de municipalitate. Focul de artificii, urmat de concertul Corinei, a adunat în centrul municipiului în jur de cinci mii de oameni.

REVELION 2017: LA MULŢI ANI, 2017! La mulţi ani, Botoşani!- FOTO, VIDEO

 Artificii şi Corina  Ştiri.Botoşani.Ro

Cu telefoanele pe modul "filmare" şi cu ochii pe cer: aşa au întâmpinat botoşănenii noul an în stradă.

În jur de cinci mii de oameni- femei, copii, bărbaţi, vârstnici au numărat odată cu prezentatoarea spectacolului şi cu Aurel Moldoveanu, ultimul artist care a cântat pe scena spectacolului în 2016, finalul anului trecut şi intrarea, cu dreptul- sperăm noi, în 2017.

Unii cu lacrimi în ochi, alţii cu pahare cu şampanie, unii îmbrăţişaţi, alţii dansând şi ţinându-se de umeri, familii care se îmbrăţişau- tot atâtea modalităţi de a spune "bun venit" anului în care ne punem mari speranţe.

Focul de artificii a luminat cerul Botoşanilor minute în şir, spre bucuria tuturor, oamenii urmărind cu atenţie fiecare şarjă şi fiecare explozie de lumină şi culoare. Exclamaţiile de surprinză au însoţit fiecare explozie a artificiilor aruncate de pe clădirea Palatului Administrativ.

După ce episodul artificiilor s-a încheiat, pe scenă a urcat Corina şi cele două dansatoare ale sale, cunoscuta interpretă cântând alături de spectatori piesele sale familiare publicului. S-a grăbit tare spre Botoşani, în condiţiile în care la ora 18 încă se afla în Bucureşti, la Revelionul organizat de Primăria Capitalei. Deşi mulţi botoşăneni au ieşit din casă doar pentru focul de artificii, numărul spectatorilor nu s-a redus foarte mult.

Mesajul autorităţilor locale pentru noul an a fost transmis de prezentatoarea spectacolului, deşi în tot acest timp, primarul Cătălin Flutur şi cei doi viceprimari, Cosmin Andrei şi Marian Murariu se aflau în sediul Primăriei. Mai mult, Cosmin Andrei a petrecut mare parte din seară alături de cei care au asigurat buna desfăşurare a spectacolului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
1192

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
5093

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1719

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...