Restaurant din judeţul Botoşani, distrus de foc! FOTO

Un bar-restaurant din judeţul Botoşani a fost distrus, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a fost cuprins de un incendiu. 

Restaurant din judeţul Botoşani, distrus de foc! FOTO

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret, cu două autospeciale, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mihăileni, cu mijloace de primă intervenție, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la un bar-restaurant din comuna Mihăileni, județul Botoșani.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul clădirii (în bar, în bucătărie, în sala de mese și într-un birou), cu pericol de propagare la întreaga construcție și la o casă de locuit, aflată în imediata vecinătate.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:25.

Au ars lambriul din lemn din interior, pe o suprafață de aproximativ 450 mp, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică (5 televizoare, un computer desktop, un laptop, 4 frigidere, sistemul de supraveghere, un boiler, un aragaz, o friteuză, 2 espressoare, un cuptor cu microunde, o casă de marcat), o parte din stolerie și documente contabile.

S-au degradat 180 de metri pătrați din învelitoarea din tablă a clădirii, 3 cuptoare de pizza, 3 aparate de jocuri mecanice, o instalație de răcit bere, instalația electrică, marfă depozitată în interior și altele.

"Incendiul a izbucnit în bucătăria restaurantului, prin efect termic al curentului electric, generat de un frigider lăsat sub tensiune. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat clădirea barului-restaurant și locuința învecinată", a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava. 



 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
498

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
67

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...