Refuzul testului pentru alcoolemie nu l-a scutit de un dosar penal!

Beat la volan, a fost nevoit să se oprească după ce s-a "împiedicat" de o bordură. Polițiștii sosiți la fața locului au încercat în zadar să îl testeze alcoolscopic pe botoșăneanul în vârstă de 55 de ani, dar au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Refuzul testului pentru alcoolemie nu l-a scutit de un dosar penal!
O mașină condusă de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Botoşani, se deplasa marți pe strada Petru Rareş din localitate. Pe fondul neadaptării vitezei de deplasare şi al consumului de alcool, a acroşat bordura trotuarului, ulterior autovehiculul oprindu-se pe carosabil.
 
"În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime omeneşti. Echipajul de poliţie ajuns la locul intervenţiei a încercat în repetate rânduri testarea alcoolscopică a conducătorului auto, fără rezultat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevare de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, în vederea luării măsurilor legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

De ce aleg botoșănencele să nască în Iași sau Suceava? Medic: "Pentru că au rezervă cu flori și primesc un pampers la naștere!"

Miercuri, 7 Noiembrie 2018
2520

Într-o maternitate de stat sau una privată? În Botoșani sau Iași ori Suceava? Personal medical mai amabil sau dotări mai bune? Întrebări pe care orice viitoare mamă și le pune...

Salvat la timp, după ce a înghițit mai multe pastile!

Marţi, 6 Noiembrie 2018
752

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost la un pas de a încheia socotelile cu viața. Din fericire, un membru al familiei a înțeles la timp că s-a întâmplat...

Ambulanță implicată într-un incident în pădurea de la Zăicești

Luni, 5 Noiembrie 2018
1163

A ambulanță care transporta un pacient către spitalul din Botoșani a fost nevoită să se oprească la Zăicești, pentru a aștepta ca poliția să întocmească un proces-verbal în ur...