Reclamat de vecini pentru că asculta muzică la volum maxim, în toiul nopții!

Polițiștii locali i-au bătut la ușă, atenționându-l cu privire la faptul că deranjează vecinii. După numai o oră, distracția era tot la cote... maxime, astfel că botoșăneanul a fost de această dată amendat cu 1000 de lei. 

Reclamat de vecini pentru că asculta muzică la volum maxim, în toiul nopții!

În noaptea de 27 spre 28 octombrie 2018, la ora 3:10, ofiţerul de serviciu al Poliției Locale Botoșani a sesizat patrula mobilă cu privire la cele semnalate de numitul I.C., care a reclamat faptul că nu se poate odihni din cauza gălăgiei pe care o produce vecinul său, care ascultă muzică la volum maxim. 

Deplasându-se la adresa indicată, echipajul Poliției Locale a constatat că cele sesizate se confirmă. A.M. a fost atenţionat şi i s-a atras atenţia să reducă volumul la muzica ascultată.

În jurul orei 4:00 patrula a revenit în zonă, constatându-se că numitul A.M. nu s-a conformat şi a continuat să asculte muzică la intensitate maximă, producând disconfort locatarilor, fapt pentru care s-a dispus sancţionarea contravenţională cu amendă în cuantum de 1000 lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
502

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
69

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...