Razii ale polițiștilor botoșăneni finalizate cu zeci de amenzi!

Razii ale polițiștilor botoșăneni finalizate cu zeci de amenzi!
Poliţiştii dărăbăneni au organizat şi desfăşurat, în perioada 21-22 septembrie, acțiuni punctuale pe raza orașului și a comunelor limitrofe, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale de comerţ şi a accidentelor rutiere.
 
Polițiștii au legitimat 128 de persoane, au efectuat controale la 56 de agenţi economici şi au verificat în trafic 67 de vehicule.
 
În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 33.230 de lei, din care 25 pentru abateri de la normele legale de comerţ şi 23 pentru abateri rutiere. De asemenea, s-a dispus confiscarea de numerar şi produse fără documente legale de provenienţă, în valoare de 1.300 de lei.
 
Sâmbătă, în intervalul orar 20.00-04.00, pe raza comunelor limitrofe municipiului Botoşani, poliţiştii Secţiei 1 Rurală
Botoşani au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.
 
Cu prilejul desfăşurării activităţilor, au fost legitimate 156 de persoane şi au fost controlate în trafic 73 de vehicule. 
 
Au fost constatate şi aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, din care 3 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991 şi 18 ca urmare a încălcării normelor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
 
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut un permis de conducere pentru consum de alcool şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
1153

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
2901

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
847

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...