Razie la Ștefănești: Amenzi de peste 35.000 de lei și bunuri confiscate!

Razie la Ștefănești: Amenzi de peste 35.000 de lei și bunuri confiscate!
Poliţiştii oraşului Ştefăneşti au organizat, joi, o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ şi respectarea normelor rutiere de către participanţii la trafic.
 
Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate au fost legitimate 72 de persoane, 55 de autovehicule au fost controlate şi 10 unităţi economice verificate.

Astfel, poliţiştii au constatat şi aplicat 17 sancţiuni contravenţionale, la diferite acte normative, în valoare de 37.000 de lei, şi au fost confiscate bunuri fără documente legale de provienienţă, în cuantum de 1.350 de lei.
 
Un bărbat de 31 de ani, din comuna Româneşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe drumul naţional D.N. 24C, pe raza satului Bobuleşti. În urma verificării documentelor autovehiculului, s-a constatat că poliţa de asigurare obligatorie a autoturismului nu este valabilă, fapt pentru care s-a dispus sancţionarea bărbatului cu amendă în valoare de 1000 de lei, precum şi reţinerea certificatului şi a plăcuţelor de înmatriculare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
747

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
242

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
198

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...