Rănit după ce s-a aruncat în fața mașinii. Victima a fost internată la Psihiatrie!

Cazul bărbatului de 43 de ani i-a uimit nu doar pe polițiști, dar și pe șoferii participanți la trafic. Cu puțin timp înainte el făcuse același gest, dar șoferul mașinii reușise să evite impactul.

Rănit după ce s-a aruncat în fața mașinii. Victima a fost internată la Psihiatrie!

   foto: arhivă

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Mavromati, rănile cu care s-a ales în urma accidentului rutier nepunându-i viața în pericol. 

S-a petrecut sâmbătă dimineața, la ieșire din localitatea Mihăileni, județul Botoșani. Cu puțin timp înainte el făcuse același gest, dar șoferul mașinii reușise să evite impactul. Bărbatul are 43 de ani și este din Mihăileni, cadrele medicale constatând ulterior că acesta se află în evidența medicilor ca având afecțiuni psihice.

După ce a văzut că prima mașină a reușit să îl evite în ultima clipă, bărbatul a așteptat o altă mașină. Atunci când mașina s-a apropiat de el, a ieșit pe asfalt. Din fericire, a fost agățat doar de oglinda mașinii, astfel că bărbatul a fost aruncat pe șanț. 

Cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, după care l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani. Pacientul prezenta câteva escoriații și contuzii, iar după ce a fost stabilizat a fost trimis la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
29

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
62

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
118

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...