"Scene fierbinți" în orășelul copiilor din Parcul Eminescu!

Consumul de băuturi alcoolice, scenele obscene şi deteriorarea ornamentelor, au constituit motivul sancţionării cu amendă cuprinsa între 400 şi 1000 lei a celor trei tineri botoșăneni!

"Scene fierbinți" în orășelul copiilor din Parcul Eminescu!


Foto: Facebook/Prin Botosani Prin Botosani

Aflaţi în misiune de patrulare, poliţiştii locali au surprins în noaptea de  joi spre vineri, la ora 00.35, pe M. Gabriel, în vârsta de 18 ani, M. Dumitru-Ciprian, de 20 de ani, şi C. Constantin-Iulian, de 19 ani, toţi trei din Copălău, judeţul Botoşani, care îşi petreceau timpul liber într-un mod cu totul atipic.
 
Aflaţi în Parcul Mihai Eminescu din municipiu, cei trei tineri au început să "îmbrăţişeze" ornamentele personajelor de poveste, aflate în Orăşelul Copiilor.

"Dispecerul de serviciu a observat fanteziile celor trei tineri, informând patrula mobilă din cadrul Poliţiei Locale, care i-a surprins în timp ce îşi derulau "scenele fierbinţi". Conduşi la sediul Poliţiei Locale pentru identificare, cei trei au recunoscut faptele, iar consumul de băuturi alcoolice, scenele obscene şi deteriorarea ornamentelor, au constituit motivul sancţionării cu amendă cuprinsa între 400 şi 1000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 şi HCL nr. 355/2011. Interesant este modul de petrecere a timpului liber de către unii tineri, iar tulburător este faptul că, în urma eforturilor municipalităţii, a sumelor investite, nu reuşim să păstrăm un oraş curat, liniştit şi sigur", a precizat Ioan Onuțu, director executiv în cadrul Poliției Locale Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
674

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4573

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
492

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...