"Afacere" ilegală cu lemn, oprită de polițiștii botoșăneni!

Amendă de 5000 de lei, lemn confiscat, plăcuța de înmatriculare și certificatul de înmatriculare reținute! Bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost depistat de polițiștii botoșăneni cu mașina plină de lemne fără acte de proveniență. 

"Afacere" ilegală cu lemn, oprită de polițiștii botoșăneni!
În cursul zilei de marți, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni, au efectuat pe raza de competenţă o acţiune referitoare la respectarea legalităţii privind recoltarea, transportul şi comercializarea materialului lemnos.
 
Cu ocazia activităţilor desfăşurate a fost depistat un bărbat de 52 de ani, din judeţul Suceava, care transporta cu o autoutilitară lemn de foc de diferite specii, pentru care nu deţinea aviz de însoţire.

Totodată, în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că una dintre plăcuţele de înmatriculare ale autoutilitarei este neconformă cu standardul legal.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, plăcuţa de înmatriculare neconformă cu standardul legal şi certificatul de înmatriculare ale autovehiculului fiind reţinute.
 
"De asemenea, persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei şi s-a dispus măsura confiscării cantităţii de 1,598 metri cubi de material lemnos şi predarea în custodie către Ocolul Silvic Dorohoi", informează IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
103

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
60

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
59

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...